За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post


Гост

#353 Не съм сагласен с вас

2012-12-11 13:45

Писалисте:
"без тази забрана да поставя в неравностойно положение определени групи от обществото на база техен личен избор."
Самоче ако аз избера да не си прецаквам здравето и вие пушите около мен, ме поставяте в неравностойно положение, на базата на моя личен избор!
И това не е всичко...
"Регламентиране на възможността за обособяване на заведения за обществено хранене и развлечения, достъпни за пушачи, при стриктно спазване на изискванията за климатизация и недопускане на непълнолетни лица в тях."
И ще стане както преди... да не мога да си заведа детето на сладкарница, защото най сладко е да си изпушиш цигарата с парче торта и кафе.

Отговори

Без нерви

#617 Re: Не съм сагласен с вас

2012-12-31 04:54:24

#353: - Не съм сагласен с вас

Абе, Вие малоумни ли сте или се правите на такива, че вече нерви нямам да Ви чета глупостите?

Как Ви прецакваме здравето през стъклени стени и с вентилация, бе, идиоти с идиоти психясали????? Много пък съв Ви чувствителни "сензорите"... Извънземни ли сте, какви сте? Баси хората (ако въобще са хора)!

Каква сладкарница, какво дете, какви 5 лева? Една песен си знаете, нея си пеете и отказвате да мислите и да слушате, камо ли да чувате какво Ви се говори! Тиквеници смахнати!

Леле, що нямам пушка? Направо ми иде да Ви изтребя, та светът да стане малко по-спокоен! Баси хората, баси чудото, баси ненормалниците...

Като не си съгласен с нас, какво правиш тук? Ходи да протестираш с бездимните идиоти и полуидиоти - тъкмо ще си 41-вият! (че са го закъсали откъм "персонал")