Аз искам съхраняването на целия парк "Бедечка" в Стара Загора

Quoted post


Гост

#24 Първан Симеонов

2012-10-08 16:40

Г-н Христо, госпожо Станимира, Християна (приличате ми на един и същи човек), простете, ама думите не ми стигат да опиша колко не сте прав(и). Няма и да се опитвам, дано си имате съвест. Но нищо, време беше да се появят и такива неща. Искам само да Ви успокоя: никой не стои зад мен, ако щете вярвайте. Не съм голяма заплаха за имота ви, например;)) Само не знам какво ще правите, когато градът се събуди.

Колкото до това, че паркът бил занемарен: не знам за кой ли път ми се налага да оборвам елементарната логика от типа "занемарен, затова за застроим". Пък и, простете грубостта ми, ама терените южно от "Труд" нали са частни? Кой тогава е виновен, че са занемарени? Не обвинявам никого, просто ви отговарям във Вашия стил.

За Аязмото, за всички зелени площи, ме боли също толкова, колкото за "Бедечка" - попитайте хората, които ме познават. Живейте!

Отговори


Гост

#25 Re: Първан Симеонов

2012-10-21 12:13:51

#24: - Първан Симеонов

колко пари взе от бизнесмена Д.К за тази си инициатива ,а господин Симеонов ,Стара Загора е малък град и всичко се знае Първанчо ..живей и влачи ,като има кой да ти дава ,а  иначе да те светна Бедечка никога не е била парк ,и никога не е имало статут на такъв ,очуждени да имотите на хората като ниви за ТКЗС и такива се водят и до днес ,идваха ,чак комисия от София и установи ,че тези площи никога не са имали статут на парк ,ама какво ли съм седнала да ви обяснявам гледайте си интереса и си вземайте това дето ви дават да пускате такива сайтчета ,всичко е въпрос на съвест .........


Гост

#26 Станимира Манолова

2012-10-21 13:06:04

#24: - Първан Симеонов

ха май точно вие г-н Симеонов ,сам си пускате коментарите и после обвинявате другите ,но това си е ваше право да си драскате колкото си искате ,тука сте написали ,че ви (боляло) за Аязмото ,ами защо не направихте такава инициатива за парк Аязмото ,ами точно за бунището край Бедечка незнайно защо наричано от вас (парк).....,отговора е лесен ,защото за Аязмото явно не ви  плащат,целта на вашето занятие е да се принудят собствениците на нивите в кв.Бедечка да ги прододът на безценица на един определен човек всички знаем за кой човек става въпрос ,но какво да се прави  така е устроен светът всичко се купува ,даже и съвест, хайде със здраве .......