За равни права на пушачи и непушачи!

Quoted post

боб

#78 Re: НЕ ПОДКРЕПЯМ!

2012-09-21 14:36

#75: Смърф - НЕ ПОДКРЕПЯМ!

Да, имате правото да не желаете да се излекувате, но не може и нямате правото да изисквате околния свят да се съобразява и подчинява на вашата болест.

А защо не вземете да ни помогнете да се излекуваме без просташки нападки и обиди.След като сме болни значи имаме правото на лечение, а това не става със забрани , що аджеба не забраните инсулина на диабетиците , защо не забраните метадона на наркозависимите , забележи как го казвам а не наркомани , както ти смърф ни определяш нас пушачите. Тук говорим за продукт защитаван от ДЪРЖАВАТА със субсидиите отпускани за тютюнопроизводителите и милиарди левове прибирани пак от тази държава като акциз.

 

Смърф , стига вече с тези деца , децата нямат работа в кръчмите , ако искахте да си водите децата по заведения преди тази забрана можехте да го правите в салоните за непушачи.

Ние не казваме , че цигарите не вредят , но защо примерно не се борите с това настървение и фанатизъм за забраната на дизела? СЗО  доказа , че отработените газове от този вид гориво причиняват рак а за пушенето са предположения все още...Остани си със здраве смърф , желая ти един дълъг ама много дълъг живот без никакви болести !!!

 

Поздрави от един пушач неболедувал от нищо за тези 30 години пушене !!!

Отговори

anjela

#84 Re: Re: НЕ ПОДКРЕПЯМ!

2012-09-24 20:43:39

#78: боб - Re: НЕ ПОДКРЕПЯМ!

я не се излагай щом не си наясно кой за какво плаща.ДДС акцизи и всички други преки и косвени данъци плащаме само ние които пушим защото цигари купуваме само ние.стига с тези месиянски проповеди за нашето здраве това не е ваша грижа.да не искате и вашето ДДС да плащаме за храната която плюскате няма ли да ни дойде много.заради вас се съсипаха заведения хората останаха без работа и доходи.сега вие им обяснете защо са на това дереже не се криите като мишоци.ревахте по всички телевизии и радиа че ви пречим постигнахте своето.сори дойде видовден сега вие обяснявайте на ресторантьорите."няма нищо по долно и мерзко от отказал се пушач"