Искане за срок за отстраняване на настоящите проблеми в sofiawars

Quoted post

провансалче -прецакано от лошите админи

#10 Re: То за това сме на такова дередже

2012-09-19 13:01

#8: Кирил Йончев - То за това сме на такова дередже

Дам! Прав си! Точно за това сме на това даредже. Защото играта Sofia wars не е това, което очаквахме и постоянно вади някакви проблеми! :D

ПП: Ако тоя жар, който влагате в драскането по форуми и съставянето на петиции, заради една игра, го влагате и в РЕАЛНИЯ живот при изпълняването на РЕАЛНИТЕ си задачки- закачки със сигурност света ще е по-добър и справедлив. :)))

Отговори

Петров (Level 14)

#11 Re: Re: То за това сме на такова дередже

2012-09-19 14:12:03

#10: провансалче -прецакано от лошите админи - Re: То за това сме на такова дередже

 

Изглежда не си разбрал идеята на автора, но и аз няма да си правя труда да ти обяснявам. Не че ще и разбереш, де. И се пише "светЪТ" - първо научи български, после критикувай другите.

Кирил Йончев
Авторът на тази петиция

#15 Re: Re: То за това сме на такова дередже

2012-09-20 11:55:23

#10: провансалче -прецакано от лошите админи - Re: То за това сме на такова дередже

Симпатяга, тук няма значение дали си "провансалче" или "софенце", да не говорим, че не ме познаваш и не знаеш в кое колко енергия вкарвам! :) Също, ако разгледаш псевдонимите на подписалите се, ще разбереш, че не са само "прецакани провансалчета от лошите админи".

Да добавя, че да напишеш 5 мнения във форума, да направиш петиция и да пуснеш няколко мейла до ексес софтуеър не е точно работа на пълен работен ден. Повярвай ми, всеки може да го направи и това няма да му попречи на РЕАЛНИЯ живот :) И тук не става дума само за тази фирма, а за всяка, която ти взима дори и 1 лев за некачествена услуга или продукт!

Колкото до дереджето, прав си не е такова от една игра. Играта е просто пример. Лошото е, че ние имаме същото отношение към всичко, ако намерим косъм в яденето го отместваме и продължаваме, като нямаме интернет или телефон с дни отиваме и подписваме още за 1 година договор, защото са ни обещали 1 безплатен месец, който ни излиза през носа, примиряваме се с всичко.

Не мога пак да не попитам, защо ти вкарваш толкова енергия и жар в това да покажеш на 54 "заблудени човека", в каква грешка са вместо да вложиш това "време" и усилия в РЕАЛНИТЕ си задачки-закачки?