Искане за срок за отстраняване на настоящите проблеми в sofiawars

Level 14

#1 Петиция

2012-09-17 16:30

Бих предложил към петицията да се добави и това, че от март месец досега няма нито едно приемливо обновление, освен залъгалки от типа "Искрите бяха едно достойно обновление, което поддържаше интереса към играта за 1 месец" - цитат на админа (по памет). В руската има обновление няколко пъти в месеца, а при нас - един път в годината! Мисля, че това е безотговорно към нас, които плащаме с реални пари!
16

#2 Re: Петиция

2012-09-17 21:52

#1: Level 14 - Петиция

За какво ги правите тея петиции като от нашите админчета не зависи нищо. Всичко зависи от руснаците.

Level 14

#3 Re: Re: Петиция

2012-09-17 22:09

#2: 16 - Re: Петиция

 

И какво, те са забранили на нашите да пускат обновленията ли? Някак си не ми се вярва, от една малка България дали ще вземат няколко хиляди лева повече или по-малко - за тях това е една плюнка.

Кирил Йончев
Авторът на тази петиция

#4 Re: Re: Петиция

2012-09-17 22:44

#2: 16 - Re: Петиция

Здравей,

честно казано тази петиция е повече в насоката да си оправят проблемите в играта. Ако сте играли руската ще видите, че не всичко зависи от руснаците, защото там има доста разлики в интерфейса... Най-малкото се ползва ajaх и не се рефрешва страницата всеки път като махнете дреха или отворите чашка при Монката.

Главно искам прозрачност. Ние като техен клиент имаме право да знаем какъв е срока за отстраняване на дефекти, които са докладвани и наистина са дефекти. Това е главна част от поддръжката на един продукт. Например, ако проблема е критичен трябва да бъде отстранен до 4 часа, ако може да се играе но дадена функционалност не работи 1-2 дни, при козметичен проблем 5 дни и т.н.

Също има адски много неща докладвани във форума, които наистина са проблеми и пречат много на играта. Тези именно проблеми трябва да бъдат вкарани в един лист и да получим дати, до които някой да ги оправи, дали ще са българи, руснаци или американци, мен не ме интересува.

Не мисля, че искам много, това са стандартни неща за продукт в тази сфера. В противен случай, както казах и във форума, се получава все едно да ти спрат интернета (или да е толкова зле, че да не можеш да отвориш гуугъл) и да ти кажат, че не знаят кога ще ти оправят проблема и ти да кажеш еми добре, когато тогава :)


Гост

#5 Един бъг не е засегнат

2012-09-18 12:16

Имаше момент, когато се запишеш за очи да ти се бъгне героя и да не можеш да правиш нищо, но най-забавната част е че като се бъгнеш ти взема отново таксата за участие на очите + още руда на случаен принцип, админите не възвръщаха тази руда...
......?

#6

2012-09-18 14:08

абе след като сте толкова недоволни за кво изобщо още играете блокирайте се и това така няма да се мъчите с лаг и незнам си още кво къв ви е проблема не мога да разбера
лагва ви забива ви скъпо ви било само мрънкате и недеволствате като не ви изнася знаете каде се намира "блокиране" и слагате край на ядовете си :)
.........?

#7 Re: Петиция

2012-09-18 15:12

#1: Level 14 - Петиция

ами спри да плащаш бе пич :) никой не те кара на сила нали така

Кирил Йончев
Авторът на тази петиция

#8 То за това сме на такова дередже

2012-09-18 15:42

Здравейте, не мога да разбера, защо идвате тук за да си губите времето да пишете анонимни коментари, като сте толкова отворени. Поне си напишете имената ами не .....?

Знаем всички къде е бутона блокиране, но не виждам защо да подаря на една некоректна фирма, дори 1 лев. Ако вие пък сте толкова отворени, можем всички подписали се да изчислим реалната стойност на дините, които имаме и предплатения баровски за месеци напред и вие да ни дадете парите? Какво ви пречи толкова?

А и не виждам, какво Ви пречи на Вас, какво правя аз? Значи цъкнали сте на някакъв линк по желание, после без дори да помислите сте си казали, еми защо пък да не напиша някое коментарче... Мисля да изтривам последвали анонимни коментари.
Благодаря.
...

#9 Вие сте изпаткали бе

2012-09-19 12:36

Изцяло... :)
провансалче -прецакано от лошите админи

#10 Re: То за това сме на такова дередже

2012-09-19 13:01

#8: Кирил Йончев - То за това сме на такова дередже

Дам! Прав си! Точно за това сме на това даредже. Защото играта Sofia wars не е това, което очаквахме и постоянно вади някакви проблеми! :D

ПП: Ако тоя жар, който влагате в драскането по форуми и съставянето на петиции, заради една игра, го влагате и в РЕАЛНИЯ живот при изпълняването на РЕАЛНИТЕ си задачки- закачки със сигурност света ще е по-добър и справедлив. :)))

Петров (Level 14)

#11 Re: Re: То за това сме на такова дередже

2012-09-19 14:12

#10: провансалче -прецакано от лошите админи - Re: То за това сме на такова дередже

 

Изглежда не си разбрал идеята на автора, но и аз няма да си правя труда да ти обяснявам. Не че ще и разбереш, де. И се пише "светЪТ" - първо научи български, после критикувай другите.

провансалче, прецакано от лошите админи

#12 Re: Re: Re: То за това сме на такова дередже

2012-09-19 14:23

#11: Петров (Level 14) - Re: Re: То за това сме на такова дередже

Добре, батьо! :))) И пред "че" се слага запетая. И в поста си критика не видях, а изразено мнение. Но ти си толкова гениален литературовед, че явно не схващаш разликата между "мнение" и "критика". Обяснявам, защото ти явно не си схванал това, което написах. Изключвам факта, че не можеш да структурираш правилно изречение със сменен словоред. Повече няма да ти изброявам грешките в двете изречения, които си написал или да коментирам богатството на речника ти и възможностите  да използваш правилно думичките, в и без това бедният ти речник. А смисъла на петицията го схванах, само опитах да  обясня, че се влага излишна енергия в безсмислени начинания. Типично по български.

ПП: Разбра ли ме, гении безподобен? :)))))))))))))

Bl0ckhead

#13 Re:

2012-09-19 16:16

Искам да Ви кажа на чудещите се защо го правим!

Българите сме жалки подлизурковци без капка достойнство амбиции и желания нещо да се случи, безидейни и съгласни да плащаме за гршките на другите ! За това и красивата ни страна се е превърнала в мизерна държава с минимален доход на глава от населението и брутен вътрешен продукт равен на отрицателен знак!

Вие потребителите на развалени услуги с безмълвието си подстрекавате още повече да се гаврят с Вас !

Вие сте потребители на крадци и Ви е приятно да ви казват в очите че сте нищожество и да Ви плюят в лицето че си давате малкото парички на компании като Мтел; Софийска вода; Топлофикация; ЧЕЗ ... и т.н. и т.н. без дори да знаете каква услуга получавате!

Има обаче една малка част от хората(които искат нещо да се промени), коята мисли Не само за себе си, а и за Вас бедни и излъгани души!

Време е да се осъзнаем и да се борим за залуженото а не да се задоволяваме с угризките на нашите крадци!

P.S. (Който желае да ми пише в играта готов съм да отделя време и ресурс да се съдим с тези палячовци за нашите права)

14

#14 Re: Re: Re: Re: То за това сме на такова дередже

2012-09-19 18:51

Кирил Йончев
Авторът на тази петиция

#15 Re: Re: То за това сме на такова дередже

2012-09-20 11:55

#10: провансалче -прецакано от лошите админи - Re: То за това сме на такова дередже

Симпатяга, тук няма значение дали си "провансалче" или "софенце", да не говорим, че не ме познаваш и не знаеш в кое колко енергия вкарвам! :) Също, ако разгледаш псевдонимите на подписалите се, ще разбереш, че не са само "прецакани провансалчета от лошите админи".

Да добавя, че да напишеш 5 мнения във форума, да направиш петиция и да пуснеш няколко мейла до ексес софтуеър не е точно работа на пълен работен ден. Повярвай ми, всеки може да го направи и това няма да му попречи на РЕАЛНИЯ живот :) И тук не става дума само за тази фирма, а за всяка, която ти взима дори и 1 лев за некачествена услуга или продукт!

Колкото до дереджето, прав си не е такова от една игра. Играта е просто пример. Лошото е, че ние имаме същото отношение към всичко, ако намерим косъм в яденето го отместваме и продължаваме, като нямаме интернет или телефон с дни отиваме и подписваме още за 1 година договор, защото са ни обещали 1 безплатен месец, който ни излиза през носа, примиряваме се с всичко.

Не мога пак да не попитам, защо ти вкарваш толкова енергия и жар в това да покажеш на 54 "заблудени човека", в каква грешка са вместо да вложиш това "време" и усилия в РЕАЛНИТЕ си задачки-закачки?

!@#

#16 !@#

2012-09-25 22:59

abe golqm sme6nik si :D kuv si takuv idiot be brato4ka tuk sa 54 zabludeni hlen4e6ti ku4ki e tova e istinata zna4i mnogo vi znaqt 4ovkite a v su6toto vreme ne priemate 4ujdoto mnenie zna4i 4ovek ako ne e suglasen s teb po toq vupros go uprekva6 i za teb toi ne e prav

a za6to puk si misli6 4e ti si prav###@! vidqh malko po nagore edin e pisal 4e sled kato ne si dovolen ot uslugata na dadenata igra programa ili kakvoto i da e drugo prosto pove4e ne se zanimava6 zarqzva6 go i do tam ti si sednal da reve6 kato malko dete za nqkvi pulni gluposti qvno si i maluk ili prosto si razglezeno golqmo kele64e :D hora vzemete se v ruce taq igra dnes q ima utre q nqma i vzemete se suvzemete malko vie ste v durjavata na murtvite me4ti i razbiti 4ove6ki iliuzii ako iskate ne6tata da se opravqt po dobre ne stoite pred monitorite ot sutrin do ve4er a si hvanete jivota v ruce i si go izjiveite po normalen na4in ne da se zanimavate s detski izpulneniq

i kolkoto do 4oveka koito se opitva6 da uniji6 poneje e li4en moi priqtel 6te ti kaja samo i edinstveno 4e se izlaga6 i to ne malko 4oveka e na svetlinni godini ot teb i kato gledam mai mai trqbva da sloji6 svoeto ime na taq ""stena""

i ne ignoriraite napisano a se zamislete dobre kakvo 6te promenite dali promqnata ne trqbva purvo da nastupi vuv vas samite ;)pozdravi :)

Гост

#17 Re: Петиция

2012-09-27 02:16

Ahahahahhahahahaha

Genata89

#18

2012-10-07 21:14

SW е просто една игра която започнах с много интерес но админите ще я съсипят с техните си действия