Протестиращите Варненци Искат Оставката На Кмета Йорданов

Quoted post

Ричо

#11 Протестиращите Варненци Искат Оставката На Кмета Йорданов

2012-07-13 05:27

Много ми се иска нещата около Морската ни да стават бързо и в добра посока! Залога е огромен за обикновените граждани и затова хубав примерен сценарий ми се вижда следното:
1. Тотален и непрекъснат натиск на варненци върху Президента на България като реално действаща представителна и крайна институция (Залога мисля че не е достатъчно голям за да си позволи официално да ни поднася или „да си играе на шикалки”), а не персонално към г-н Б. Борисов или др. длъжностни и недлъжностни лица, за издаване до края на Юли 2012 на проста и юридически издържана абсолютна забрана на всякакъв вид покупко-продажби, строителство, дострояване, преустройства, ремонти и пр. на ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА И НЕДЕЛИМА Варненска Морска Градина (от асфалтираното надолнище за Крайбрежната и морето на Почивка до басейна в началото на вълнолома!!!). Ветото да е поне за срок от десет години! Само грижещата се за Морската ни градина държавна/общинска организация до преди 1989 г. или ДЪРЖАВНАТА/ОБЩИНСКАТА й наследница, да продължи ПРОЗРАЧНО да се грижи за нея (но само тя) – незная официално как стоят в момента нещата с нея и с поддържането на Морската ни.
2. Ефективно и пълно отстраняване на текущия кмет на Варна г-н К. Йорданов - до към средата на Август 2012.
3. До седмица след това отстраняване и на всички текущи общински съветници на Варна.
4. До края на Септември 2012 съвсем съзнателно чисто НЕПОЛИТИЧЕСКИ избор само от варненци на нов кмет на Варна - достоен кандидат според мен би бил г-н Веселин Марешки или не подлизурещ и не беден човек с истинско образование като него, с не политическо и с не мафиотско минало.
Надявам се че нещо такова би задвижило делата с Варненската Градска Морска Градина навреме в добра посока!
Успех на всички добри, съзнателни и отговорни варненци!

Отговори

slon

#21 Re: Протестиращите Варненци Искат Оставката На Кмета Йорданов

2012-07-14 23:05:27

#11: Ричо - Протестиращите Варненци Искат Оставката На Кмета Йорданов

Относно Марешки,в същност той беше втората кандидатура на ГЕРБ.Два месеца преди изборите на Марешки въобще не му се чуваше за кандидатура за кмет на Варна. След разговор с Цв.Цв., Марешки внезапно прояви голям интерес към кметската надпревара във Варна.Т.е. ГЕРБ показаха на варненци моркова и бухалката, те да избират.

Гошко

#24 Re: Протестиращите Варненци Искат Оставката На Кмета Йорданов

2012-07-15 07:35:08

#11: Ричо - Протестиращите Варненци Искат Оставката На Кмета Йорданов

Ричо, извинявай, ама ти болен ли си? Този селяк, който две думи не може да свърже, Магарешки, да стане кмет?! Значи той не е мафиот, така ли?