Промяна предназначението на ресторант В2 в супермаркет

Quoted post

???

#3 Re: Промяна предназначението на ресторант В2 в супермаркет

2012-04-24 22:00

Съгласна съм, че това е безумие. В комплекса няма далеч по-важни неща като детски център, медицински център и др. Живея точно срещу предполагаемите рампи на този магазин, в момента има кофи за боклук... Те няма да се махнат, просто ще станат по-претрупани и миризливи заради по-голямото количество отпадъци. За камионите и зареждането - без коментар. И в момента трудно се спи на отворен прозорец, не искам повече трафик... Да не говорим, че когато купувахме апартамента, срещу нас трябваше да е улица и градинката на 3-та част. Градинка няма, всички виждаме какво има - кофи, прашни и празни витрини и в общи линии безсмислие - в район, където няма зелени площи, една градинка щеше да е хиляди пъти по-смислено решение за всички.

Отговори

El Comendante

#4 Re: Re: Промяна предназначението на ресторант В2 в супермаркет

2012-04-24 23:00:29

#3: ??? - Re: Промяна предназначението на ресторант В2 в супермаркет 

 

„Рибата се вмирисва от към главата”. Задавали ли сте си въпроса „От къде идват проблемите на комплекс „Цариградски””, кой мъти водата. В основата стоят СБК и СБП. Недопустимо е фирма която е в явен „конфликт на интереси” да управлява комплекса. С цел да защити икономическите си интереси СБП използва долни методи като шантаж, саботаж и вредителство. Знаете ли от колко охранители се обезпечава сигурността на комплекса и колко ефективна е дейността им. Знаете ли колко коли са надраскани умишлено. Кой слага заплашителни бележки на правилно паркирани автомобили с регистрация различна от софийска. Кой сложи абсурдните знаци в комплекса и защо? Защо не се използват по предназначение паркоместата в 1 и 2 част.  Знаете ли, че на територията на комплекса са засичани наркомани със спринцовки, без да бъдат обезпокоявани от охраната. Знаете ли че на територията на комплекса са извършвани джебчийски  кражби. Спомняте си как откраднаха отводнителните метални решетки. Извършителите да бяха заловени от охраната? Кой открадна колекторите на парното в трета част. Кой открадна радиаторите в трета част. Защо плащаме за охрана? Защо плащаме за поддръжка на зелени площи и колко излиза те да бъдат поддържани?

            Аз имам отговори на тези въпроси, а имате ли Вие?

Да, гореизложеното е от преди година-две, но е актуално и в момента.

А, сега подмолните действия на СБП продължават и се роди "Рода". Но, когато тя бъде реализирана всички ще разберем, че не сме целували образ, а гъс. Извинете за израза. С "Рода" СБП няма да спрат, това е само началото, но да не ставм зъл пророк ще премълча.

Магазин от подобен тип ще създаде повече несгоди отколкото удобство на живущите в комплекса.

Ще изброя някои негативи: 1. Преустройство на тротоара; 2. Метална рампа за зареждане със стока; 3. Преградна стена при вход В; 4. На площадката за зареждане няма да могат вече да играят деца; 5. Постоянен автомобилен шум; 6. Кофите за боклук няма да бъдат достатъчни; 7. Ще има ужасни миризми на разлагаща се кръв от месните продукти и др.; 8. Плъхове и хлебарки; 9. Ще се учеличи човеко-потока; 10. Ще се увеличи престоя на леки автомобили от съседни блокове; 11. Нелоялна конкуренция спрямо малките магазини...

Положителни моменти: 1. Удобен и близък до живущите в комплекса хранителен хипермаркет. Но аз няма да го ползвам, защото пазарувам веднъж седмично от Карфур или Кауфланд.

Е, драги съседи нека всеки да преусмисли и да реши дали да застане на страната на СБП или да защитите позицията на живущите от вход В бл. 285. Изборът е Ваш.

Благодария, че имахте търпението да прочетете това.