Да_подкрепим_Илко

Quoted post


Гост

#212 Re:

2012-03-05 09:12

#16: -

Къде му е потенциала - да убиеш човек и после пред цяла България да кажеш "Нищо не се е случило"!! Да лъжеш, че не си наръгал, и да докажат с детектор на лъжата, че си го извършил! И защо е пребил и живите момчета - целите са в синини - това все още може да се види?

Отговори


Гост

#222 Re: Re:

2012-03-05 10:32:14

#212: - Re:

Абе нормален ли си? Той да не е Херкулес? Те ония пиянИ мекерета не са знаели какво правят и взаимно са се наранили! СВОБОДА ЗА ИЛКО!!!!!!!!!!!!!!!

esanin(a)

#267 Re: Re:

2012-03-05 20:42:59

#212: - Re:

мисля че всичке вече знаем че нямя преки доказетелства срещу Илко, ако имаше то нямаше до го пуснат. ако утре се окаже че истинския убиец е владимир или мартин. срещу тях ли ще засатанете? или може би трябва да спрем да се обиждаме взаимно, а при тези обстоятелства трябва да се подкрепяме. не може да осъдим човек без преки доказателства и без да го познаваме. пак казвам моите най дълбоки съболезнования на семейството но Марио, те претерпяват една ужасна трагедия, но вместо да се упитваме да погубим още един живот трябва да намерим истинския убиец на Марио, който по мое мнение Е АЛКОХОЛЪТ!!!! В СТУДЕНТСКИ ГРАД ТРЯБВА ДА СПРАТ ДА ПРОДАВАТ АЛКОХОЛ НА СТУДЕНТИТЕ, АКО ИСКАМЕ УБИЙСТВАТА И ПОБОИТЕ ТАМ ДА СПРАТ!!!!

също бих искала да помоля всичките защитници на Марио да се представят на мястото на илко, представе те си ако аз се бих напил(а) без значение жена или мъж, и започвам да ви нападам с нож и вилица, каква щеше да е вашата реакция? плюс това още не се знае дали последния удар беше нанесен от Илко, а не от Владемир или Мартин. Те бяха с 2 промила в кръвта и никой не знае какво човек може да напрами като е толкова пиян!!