За теб, Марио!

Quoted post

Наталия Георгиева

#77

2012-03-04 23:38

В Студентски Град е опасно да се живее, защото полицията и прокуратурата защитават хулиганите и пияниците. Ако си пиян – ти си невинен и свободен. Ако са те нападнали и се защитаваш – ти си убиец. Такава е позицията на Софийска Градска Прокуратура – както показа случая с Илко Радев. И всеки студент живеещ в Студенски Град, който не иска да се напива и да се бие, се намира в опасност, защото в неговата стая може да нахлуят пияни момчета, да го набият, изнасилят, но той не може да се защитава, както обяснява прокуратурата, ще бъде виновен. Илко е виновен в това, че се е защитавал и не е позволил да бъде убит от трима обезумели от алкохола, агресивни студенти.
Аз се обръщам към всеки студент, живеещ в Студентски Град:
- Ако искате пиянствата и хулиганства да спрат – защитете Илко, защото полицията със своите действия защитава пиянството и хулиганството. Искам да се обърна към министър Цветанов с думите: Не е обезателно на всеки етаж в общежитията да слагате полиция, а трябва да се разследват случаите, така че истинските виновници да си понесат наказанието! Братът на убития Марио и неговият приятел Владимир трябва да си понесат наказанието за своите пияни действия, заради които стана традегията!!
Моите дълбоки съболезнования на родителите на Марио, това не бих пожелал и на врага си. Но ако родитилите не искат да загубят и втория си син, то те трябва да разберат – кой или какво е убило Марио? ТОВА Е АЛКОХОЛЪТ!!!! Утре вторият им син ще се напие пак, и тогава и той може да загине (не дай боже) !! Не защото те са лоши или добри, а защото под въздействието на алкохола хората обезумяват!!
Само справедливостта може да спре безумството в Студенски Град!! За да не се случи това с вас утре – подкрепете Илко днес!!!

Отговори

zzzzzzz

#81 Re:

2012-03-04 23:58:54

#77: Наталия Георгиева -

Марио го уби Илко и нищо и никой друг. Подкрепяйки Илко вие сте ЗА убийствата!!!

Александър Иванов

#82 Re:

2012-03-04 23:59:08

#77: Наталия Георгиева -

Само Господ може да помогне на безочливи хора като Вас! Съжалявам, че ви го казвам, но сте поредния сляп и глупав българин, поредното доказателство! Съжалявам ви, наистина.
Прокуратурата осъжда убийците, но Вие ги защитавате!!!

Методи Иванов

#83

2012-03-05 00:04:16

#77: Наталия Георгиева -

Спящият човек е бабаит, който от много време нанася тормоз на момчетата.Въпросната вечер изгонва Марти от собствената му стая и заключва вратата.Марти се обажда на брат си.Така би постъпил всеки. После става лошото събитие.Резултата-Марио е убит, Марти също има рани от нож по гърба си, а Влади е със силно посинено лице. Спящият човек е в крепко здраве, след извършено от него убийство казва че нищо не се е случило и намигва на журналистите. Говори се че това не е първият му случай на побой. Всички ние който понаваме и трите момчета знаеме колко добри хора са. Самозащитата явно е била обмислена, защото резултатът от нея е предумишлено убийство. А предумишленото убийство трябва да бъде сурово наказвано !

 


Гост

#86 Re:

2012-03-05 01:13:19

#77: Наталия Георгиева -

Да не си се объркала, че си на предиборна кампания. С нашите деца вече се случи! Дано не ти се налага да изпитваш тази болка. И вместо да бълваш глупости се засрами и замълчи пред злиянието, което е извършил този.... И попринцип за пияните действия - предполагам, че се наказва с една вечер в изтрезвителното. Но за действията на вашия човек се наказва със ЗАТВОР.

 


Гост

#87 Re:

2012-03-05 03:20:42

#77: Наталия Георгиева -

А как ще коментираш, че тримата са пребити и с рани, шок и т.н., а онзи е свеж като минзухар, без драскотина и без грам шок, който е най-нормалното нещо освен ако не си хладнокръвен убиец? Просто нещо не ми се връзва версията при тези факти...


Гост

#90 Re:

2012-03-05 08:47:54

#77: Наталия Георгиева -

Защо трябва да подрекрепям Илко, сред като той нямаше доблестта да признае, че е наръгал момчето и не наложи да се подложи на детектор на лъжата? Човек, който може да убие с умисъл - защото не се е отбранявал - другите две момчета са насинени от бой, хладнокръвно да лъже и да се налага да се харчат парите на данъкоплатците (тоест и моите,  и вашите пари) за да доказват, че този е убил човек и трябва да го защитя? Вие нормална ли сте или сте от хората, които биха постъпили като него?  Не бъде ли справедливо наказан сега, утре ще посегне отново, защото знае, че може да остане безнаказан!!