За теб, Марио!

Quoted post

Стоянов

#42 Re: Re: Re:

2012-03-04 15:53

#6: ... - Re: Re:

Какво е причинил на Владимир и Мартин? Защо бащата на близнаците в един от първите репортажи след трагедията, точно пред блока където е станало убийството беше интервюиран и каза, че никога не са имали проблеми с Илко! Записът е навсякъде в нета, заедно с останалите твърдения на майката...Противоречия има много, според мен ние не можем да свършим работата на разследващите. Нас ни води емоцията, а реалността може да се окаже съвсем друга. Според мен трябва да се направи справедлив процес, да се изслушат всички и да се приложат доказателствата! Това, че Марио е прободен в гръб, може да означава, че някой от приятелите му го е направил по грешка, може да означава и че Илко е замислял всичко предварително и го е направил хладнокръвно! Вместо да се правите всички тук на много знаещи, притеснете държавните органи, нека се осигури справедлив процес! Това е начинът да излезе истината наяве и всеки да си понесе последствията! Другото е просто и единствено само приказки...а убиецът чете и добива кураж. Убиец за мен може да е всеки един от тримата!

Отговори


Гост

#57 Re: Re: Re: Re:

2012-03-04 19:09:04

#42: Стоянов - Re: Re: Re:

Защо не гледате, слушате и четете по-добре. Все някъде из изопачената от полицията и  медиите информация може да намерите нещо, което да ви позволи да не пишете  глупости. Родителите на убитото момче не бяха показани. Разследващите няма да си свършат работата, защото ако трябва да го направят, ще трябва да работят повече - а кой в тази държава иска да работи. По-лесно е да кажеш - едните се напили, другият спал, а ножа наръгал момчето - добра идея за фентъзи роман. Така случаят ще приключи като успешно разследван, виновния няма да бъде наказан, а разследващите ще получат премия за добре свършена работа. Но един убиец ще се разхожда сред нас и следващия път, когато някой му наруши спокойствието (дори и да не спи) пак ще посегне към ножа, защото знае, че няма да бъде наказан. А дали тогава този нарушител на спокойствието няма да се окажете вие или вашето дете?

Ваше право е да се доверите  на  мнението, че Илко не е убиец, защото както самият той  каза в един от репортажите: "Нищо не се е случило" - ха, убих човек и какво от това!!!!!!