За теб, Марио!

Quoted post

а9

#12

2012-03-04 12:12

Не всички,които подкрепят Илко го познават!Вие защо защитавате пияни хулигани с агресивно поведение?!?!?! защото ги познавате! Спрете с това ама те играят народни танци,винаги се усмихват..не са такива!Може да не са такива,но алкохола променя хората!Значи сега Илко е виновен,защото като са се нахвърлили върху него да го бият не е казал: " Ей пичове,чакайте малко..виждам,че сте пияни може ли да се дръпнете да избягам в 3 сутринта някъде из студентски,че да може да изтрезнеете.Аз ще се върна на сутринта няма проблем..даже момчето Влади..дето не му е мястото в общежитието легни си на моето легло не се притеснявай почини си..аз ще спя на стълбите пред портиера!" Достатъчно е, че ще му тежи на съвестта,а не го заслужава! Заради пиянски истории на разюздени пишлемета!!!!

Отговори

Ива Радкова
Перник

#13 Re:

2012-03-04 12:15:26

#12: а9 -

 

Кой е пиян хулиган никой не  е нападал този Илко !


Гост

#25 Re:

2012-03-04 13:53:17

#12: а9 -

А Вие познавате ли Марио ?Та си позволявате негативизми по негов адрес!

Да не заемаме страна, а да се замислим!

#63 Re:

2012-03-04 20:52:47

#12: а9 -

Не познавам никого от участниците в тази ужасна драма. По принцип и аз бях склонна да защитя Илко, ако всичко беше наистина така, както е описано в медиите. Обаче и аз си задавам доста от въпросите, които си задават и приятелите на Марио. Разбирам всички да са били на пода, трима да са се нахвърлили върху Илко и той в цялата "битка" да е намушкал без да иска Марио. В такъв случай бих казала, че трите момчета са основно виновни. Обаче тук се замислям: ако е било така, то Илко определено трябва да има някакви наранявания, а на него нищо му няма. Другите двама са според очевидци целите в синини. Не искам да обвинявам никого, но мисля, че и тези които защитават Илко на са съвсем прави. Само разследването (Дано да няма грешки и субективни мнения там) ще покаже какво е станало във фаталната нощ. Но да не се заблуждаваме и от това, че Илко не пие и не пуши, а другите са били пияни. Кой от Вас не се е напивал през студентските си години? Всички големи светци се оказаха. И по това ли се съди кой е добър и кой лош - който не пие е добър, който пие зъл! Така ли? Освен това се знае, че двете момчета не са били алкохолици, които всяка вечер са обикаляли по заведенията. Просто са се забавлявали във фаталната нощ.

Нека не обвиняваме никого, нека не съдим никого и да не се влияем от медиите, а просто да се опитаме да разсъдим нормално и да се оттеглим от интернет-пространството, като оставим следователите да си свършат работата. Дано по-скоро повече факти излезнат наяве.

Нека Марио почива в мир. Много ми е тъжно за него и семейството му. Това е жестока травма. Бъдете силни! Аз без да го познавам виждам, че той е бил много добър човек.


Гост

#105 Re:

2012-03-05 16:39:58

#12: а9 -

Умното ви и трезво момче не е ли могло друго да измисли да ги поодраска с ножа например. щото така и иначе видяхме че доста ги е по набил, а на него нищо му няма. "Не го заслужава"прав си не заслужава само да му тежи на съвестта, а като го е убил най малкото е да полежи в затвора при убийците какъв то и той се показа

Тази публикация е изтрита от автора на петицията. (Покажи подробности)

2012-03-05 20:19:31


ХАСКОВО

#178 Re:

2012-03-07 11:24:59

#12: а9 -  

 как да не го заслужава като сам си го е направил-да не би някой друг да заби ножа на марио в гърба"ПРИ САМОЗАЩИТА"


Гост

#205 Re:

2012-03-15 21:46:45

Ама нали се сещаш, че ако го бяха нападнали те първи щяха да го спукат от  бой? Да не говорим и че нямаше да може да се добере до ножа... Или май това не ти е ясно?! Нали са пияни и агресивни, защо няма и драскотина по себе си? Ами отговора е прост, момчетата нищо не са направили ;)