Подписка за запазване на обучението от 5-ти до 7-ми клас в МГ

Quoted post


Гост

#74

2012-02-20 07:31

Ама не разбирам защо хората не четат и бързат да подписват всякакви нека. Там пише - нищо няма да се променя, само името на училището от БМГ ще стане БМУ. Точка. Няма да се променя номер, име и нищо дрего, доколкото разбирам. Става дума за административна подредба на типовете училища. Ако нищо друго няма да се променя, само работата на директора - какво толкова?!

Отговори

b?a?t

#78 Re: За неразбралите

2012-02-20 08:17:53

#74: -  

 

Математическите гимназии са специално място.Точка. Математическите гимназии на България са доказали в ЦЯЛ СВЯТ качеството на образованието което децата получават в тях.Точка. Математическите гимназии на България са доказали в България качеството на образованието което децата получават в тях.Точка. Политиците на България са доказали, че най-големият им талант е да губят спечелени битки.Точка. Математическите гимназии трябва да имат ясен статут ПО ЗАКОН.ТОЧКА.

Гост

#80 Re:

2012-02-20 08:26:11

#74: -

И като станат не гимназии, а средни училища, ще трябва да обучават не от пети, не от седми, а от ПЪРВИ клас. Абсурдно е някой в предучилищна възраст да прецени, че детето има математическо мислене. Това, което трябва да се разреши в закона, е да има училища с обучение 5-12 клас и тогава всичко заспива.  Всички приказки, че проблемът е само юридически са прах в очите.