Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година

Quoted post


Гост

#3

2021-09-05 13:45

АЛЕКСАНДЪР ДИМИТРОВ СИМИДЧИЕВ;
ТАНЯ КОЙЧЕВА АНДРЕЕВА;
АТАНАС ВЛАДИСЛАВОВ СЛАВОВ;
НАДЕЖДА ГЕОРГИЕВА ЙОРДАНОВА;
Тези са си чиста проба терористи и хора с болни мозъци. Не вярвам на нито един политик, независимо от коя партия е. Всички на хартия много се грижат за нашето здраве. Но им харесва да тъпчат и унижават хората и да ги гледат как се превръщат в дресирано стадо. Жалко е че има хора, които им се връзват на приказките. Всички мерки са насочени към това да тормозят хората и да ги унижават. Особено така възхваляваните "предпазни маски", които пазят само от възможността да се диша нормално. Явно това им е целта. Липсата на кислород да замъгли разсъдъка ни и д се оставим на течението. А някак си хич не разбирам родителите, които сами карат децата си да носят маски?!. Това си е пълна шизофрения. Здравният, инспектор, здравният министър и всички техни съветници трябва да си тръгнат и да не се връщат повече. Това не са хора, а марионетки, подчинени на външна воля. И тази изключително агресивна кампания за ваксините незабавно трябва са се спре. Що за идиотщина е да се слагат ваксини по паркове, гари, молове, спирки, метрото и т.н.
Вируси е имало и ще има. С тях си живеем от векове. Не може като кихнеш или кашляш на теб да гледат като на прокажен и да спират живота ти ако не си поставиш нещо като нищо. Затъпяваме бавно, неусетно почти.... както перефраза на една песен. Не съм си представяла, че това, за което пише Оруел е възможно да с превърне в реалност... Не трябва да се допуска подобно нещо!

Отговори


Гост

#64 Re:

2021-09-06 06:25:11

#3: -  

 


Гост

#116 Re: Браво! Продължаваме до успех!

2021-09-08 21:40:05

 -  

 


Anonymous

#119 Re:

2021-09-09 05:57:05

#3: -  

 




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...