Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година

Quoted post


Гост

#16

2021-09-01 10:22

Училището трябва да (о) стане място, защитено от политически, медицински и социални експерименти. Всички разумни мерки като контрол върху влизащите в училище, недопускане на деца/хора със симптоми, несмесване на потоци и паралелки, физическа дистанция от 1.5 м, редовно проветряване и дезинфекция, включително лампи (неприсъствено) - да! Но не и изисквания за задължителна ваксинация - учители-деца-родители. За маски съм само в коридорите, но не и в класната стая! Тестирането за мен е безпредметно: в началото не може да се хване, а при появата на симптоми, възрастните трябва да поемат своята отговорност: учителите да отидем на лекар и се изолираме, родителите да спрат децата си от училище. Тогава е времето за тестване и карантиниране на паралелки. Успех Ви желая!

Отговори

Чичо

#75 Re: Моля ви се стига с тези маски

2021-09-01 11:53:37

#16: -  

 Носенето на маски от децата, които не ги сменят по цял ден, постоянно ги наместват с мръсни ръце, пъхат ги по джобове на якета, дънки и чанти и после всичко това по устите и носовете? Маската предпазва доста частично и то само, ако се сменя на 1 час и се пипа само за ластиците и изобщо не се докосва повърхността й! 




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...