Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година

Quoted post


Гост

#24

2021-08-30 20:49

Подкрепям ви! Само не вярвам много в ефекта от петицията. Срещу такива "мерки" трябва по силни контрамерки освен петицията. Смятам, че който е измислил тази форма на протест просто залъгва хората, че с петиция ми бе да се постигне нещо. Контрамярката трябва да бъдат законите. Както законът за МВР забранява да се закрива лицето, този закон е по-силен от наредбата на здравния министър за носене на маски. Затова в съда падат всички глоби за неносене на маски. Така и конституцията не защитава с член 38. Срещу безволието на продажните ни политици не се върви с петиция. Върви се с оспорване и отхвърляне на мерките по законен път. Успех!

Отговори

Урусвати

#55 Re:

2021-08-31 07:55:58

#24: -  

 Огромно значение има нашата подкрепа за петицията, мислите и чувствата, които се пораждат у нас. Ако само 1% от населението възприеме идеята, то на фин план ние ще удържи абсолютна победа! А след това ще победим и на физическия план! Изключително значение имат нашите мисли и чувства!!!! 




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...