Аз не искам бежанци в България!

Quoted post


Гост

#415

2016-10-01 17:53

''Явно ти не си осведомен, сега в България има най-много бежанци от Сирия, бягащи от войната. Има си дефиниция виж си я в нета. "

Явно 411 не знае дефиницияата според интер законите, и е по-добре тя да си я види и да не залива повече форумите с  антибългарски нелепости и  обиди.  А що се отнася до сирийците, които се нуждаят от помощ, нека за това да се грижат тези, които забъркаха кашата там и в близкия изток - американци. В америка има много място и не е трудно да се извозят там, а не да се поставят ултиматуми на няколко малки държави, които едва се оправят със собственото си население, да приема 10000 и не само сирийци..

П.С. Има подобен пистаел/ка от Разградско и Шуменско, която е много активна по бордовете в плюенето на България и Българите. Много вероятно е същата да се подвизава и тук..стила е еднакъв...

Отговори


Гост

#417 Re:

2016-10-01 20:49:01

#415: -  

 Никой не плюе българите. Нарочно използвах думата булгаристанци защото жената беше писала пакистания и африкания както тя възприема хората от пакистан и африка, така чужденците които не искат българи в страната си биха могли да ги нарекат булгаристанци ако нямаха уважение към хората каквото няма и авторката. Аз съм с българска националност. Не съм против българите естествено, но съм против хората които мислят само за себе си. Както наши сънародници се настаняват където си поискат, защо и други да не идват тук. Значи за нас може, но за другите не. Ами ако бежанците бяха германци или американци или французи дали пак щяхте да говорите така и да ги  гоните. А те изкупиха земите тук в България на безценица ама за това нищо не казвате. Толерантни сте към тях, а другите само защото са сирийци и ги оприличихте на терористи.  

ЕКАТЕРИНА

#437 Re:

2016-10-03 11:48:06

#415: -  

 Я, я? Имате ли повече информация по въпроса? За въпросната писател/ка. Важно ми е, защото съм именно от Шумен. Винаги ми се е струвало, че нашите си мюсюлмани са си съвсем нормални светски хора, а тук научавам друго