Затвор за джигитът Яни Колев от Ямбол

Quoted post


Гост

#6

2016-09-22 05:43

Аз съм майка наскоро загубила сина си,убит от шофьор каращ със скорост три пъти над позволената.Детето ми е убито в гръб докато е управлявал служебния си автомобил и е спазвал закона.Искам да се криминализира всяко деяние до което се е стигнало след като човек е пристъпил закона за движение по пътищата,да се счита за умишлено престъпление и да се третира от закона като такова.Ще отдам всичките си сили за това.Дадохме една година време на народното събрание да приема така закона,че да защитава единствено и само жертвите.След това ще инициираме референдум ,за който имаме подкрепата на народа!С нас ли сте?

Отговори

Красимира Колева
Авторът на тази петиция

#7 Re:

2016-09-22 06:19:31

#6: -  

 Съжалявам за загубата Ви, знам че всички думи са излишни!

И да, с каквото мога искам да помогна, нека направим необходимите промени! Под петицията има как да се свържете с автора, ако желаете оставете данни за контакт


Гост

#33 3

2016-09-25 20:19:41

#6: -  

 Госпожо,моите съболезнования...знам за вашият случай и това е толкова тъжно...но не се предавайте...борете се с цената на всичко...дайте гласност на вашата трагедия...организирайте и други хора с подобна съдба...и победете тази заспала и безхаберна система...на която не и пука,че един млад българин е загубил живота си...заради някой бездушен кретен!     ...И знайте колкото и да ви е трудно...не се предавайте...а,се борете с гласност!  С вас сме!