Митрополит Николай - пред църковен съд

Quoted post

Горан Благоев

#8 Не бъдете анонимни!!!

2016-06-02 08:26

Бог ни е създал личности и като личности, ще се изправим пред Него, когато настъпи този момент. Затова когато отстояваме Истината в Негово име нека не бъдем анонимни - моля ви, скъпи братя и сестри, не подписвайте тази подписка като криете името си в Интернет. Така само давате повече храна на тъмните сили. Имайте доблестта и куража да заявите открито своята позиция с вашето име - за да обезсилим всяко обвинение в манипулация и задкулисие, каквото несъмено кликата на Николай ще ни отправи!!! 

Като мирянин призовавам всички православни българи да подкрепят тази подписка, защото това е борба не само на хората от Асеновград и Пловдивска епархия, това е борба за бъдещето на БПЦ - след някоя и друга година Николай ще сложи патриаршеското було и тогава тежко и горко на всички ни. Аз не искам да бъда част от луксозната, подмолна и страхлива Църква на николаитите. Бог с нами!!! 

Отговори

Светльо Ангелов - Портос

#10 Re: Не бъдете анонимни!!!

2016-06-02 08:59:16

#8: Горан Благоев - Не бъдете анонимни!!!  

Доблестни са последните ти постъпки, г-не Благоев, но аз не мога да спестя учудването си - кога сам напусна кликата около Николай, кога взе да ни наставляваш как се води война с нея, пишман Комито?

Инак съм съгласен с тебе.


Гост

#46 Re: Не бъдете анонимни!!!

2016-06-04 12:13:40

#8: Горан Благоев - Не бъдете анонимни!!!  

Г-н Благоев, от къде знаете, че след някоя година митрополит Николай "ще сложи патриаршеското було"? Тези неща ги решава сам Господ и освен ако Вие имате пророческа дарба (което е твърде съмнително) е добре да не използвате такива "аргументи". Видяхме вече Вие колко милеете за българската Църква. 

КАК?

#277 Re: Не бъдете анонимни!!!

2016-06-11 17:21:42

#8: Горан Благоев - Не бъдете анонимни!!!  

 Как да се подпиша с името си ,когато знам колко зъл е Митрополита!Гони до дупка и си служи с гадни средства?Ако съм пенсионер,да!Разчитам само на Бог да му въздаде!