Не на забраната за забрадките

Quoted post


Гост

#86

2016-05-21 20:43

''А какво ще кажете за жените в САЩ и на запад, които водят класацията по наднормено тегло и това ли е заради забрадката?!!!

'' Аз лично в момента живея в сащ и не ми прави впечтление, поне около мен, да има толкова жени с наднормено тегло, макар че аз съм европейка и ги сравнявам със себе си е европейските жени:) При сащ жените има други причини, докато причините при покритите ни колежки са ясни..Колкото и да иска една такава жена да се поддържа и да бъде здрава и красива за децата си/съпруга  тя не може да го прави, защото й се забранява..Не съм видяла подобни жени в плувния басейн, където плувам 2 пъти в седмицата или в джима, кудето ходя 1 път  на седмица или в близкото стадионче, където периодично бягам.. Има , но те обикновено седят на пейките и наблюдават как спортуват децата и съпрузите им, подобно е и за плуването, където идват цели подобни семейства (което е похвално), но жените са винаги изолирани и чакат някъде в някой ъгъл удоволствието на останалите членове на семейството да свърши..и това не е похвално..Но тук може и да ни се обясни как е решен този проблем с покритите жени?? И моля не споменаваите не си измивайте ръцете с религията... 

Отговори


Гост

#88 Re:

2016-05-21 21:54:52

#86: -

Какво сравнение ,какво чудо.Не сме били здрави,красиви и поддържащи.Ако имаше как да ни посетите лично,щяхте да се убедите,че онези завити жени могат да бъдат сто пъти по-красиви и чистоплътни от всички онези по бански лежащи на плажа.Чистотата е в основата на вярата на исляма на мюсюлманите.И това за наднорменото тегло е доста смешно сравнение.Да има такива жени мюсюлманки,но това не е заради покривалото й,а заради самият организъм.И всяка една такава жена може да плува,да тича,да скача и т.н.Но това не е по начина,по които го правят другите(пред народа ).Има си място и начин.Сега може пак да кажете ,че не сме свободни,но повярвайте ми много по-спокойни се чувстваме така.


Гост

#93 Re:

2016-05-22 03:58:53

#86: -  

 Не ви личи, че живеете в САЩ с това ограничено мислене.Ако беше така трябваше да знаете, че никой няма право да посяга на ОСНОВНИТЕ ЧОВЕШКИ ПРАВА в една демократична страна, та нали това ни прави европейци и цивилизовани хора. О аз забравих, че вие сте с промити соц мозъци на които им е отнета способността да мислят, независимо в коя част на света се намирате!.