Не на въвличането на България във военни действия в Украйна

Quoted post


Гост

#2

2015-01-28 19:21

Кой ви е упълномощил да  говорите от името на българския народ? Вие сте русофилистици-предатели, които копнеете за матрьошки и парфюм "Тройной".  Сидерови подлоги, купувани срещу пица! Гнус!

Отговори


Гост

#3 Re:

2015-01-28 19:30:48

#2: -  

 Извади си американския пенис от устата! Майка ти, не ти ли е казала, че е невъзпитано да говориш с пълна уста!

Българофоб

#4 Re:

2015-01-28 19:46:04

#2: -  

 Ако сте за военни действия, моля, вървете, няма да ви спря и няма да плача за вас или за някой от близките ви, в случай, че се случи нещо с него. Аз съм част от този народ и виждам реакцията му. Българският народ няма нужда от въвличане във войни, било то в Украйна или с друга държава. Дори не съм пила кафе със Сидеров, все ми е тая за него, дори не знам как изглежда. Вървете и се бийте, щом ви се умира, но се замислете дали няма да ви тежат на съвестта невинни животи, ако се стигне до военни действия. Позволихме военен коридор преди много години пак единствено ние, имаше много жертви, сега какво да мрем ние ли??? Мислете с главите си, хора, няма нужда от деление на русофили или русофоби. Мислете за децата и близките си, мислете за себе си. България нищо няма да спечели от един военен конфликт, да не говорим, че никой от съседите ни няма да подкрепи нас, а ще използва ситуацията да се обърне срещу нас. Поучете се от историята. Нито интересите на САЩ, нито на Русия, нито на Украйна са наши. България има интерес да бъде независима суверенна държава, която не участва във военни конфликти.

Тази публикация е изтрита от своя автор. (Покажи подробности)

2015-01-28 23:42:21


Toro

#18 Re:

2015-01-28 23:44:02

#2: -  

  Това писание ни изтръгва от всяка абстракция и неусетно ни отправя към "святи простори", където запристъпяме много внимателно и почтително, за да не настъпим някое лайно. И понеже всяко нещо в природата съответства на морална сила, причината някои явления да останат тъмни и враждебни е все още низшата степен на себепознание, родеещо се с душевността на буболечка, тип дървеница или хлебарка, примерно.

Гражданин на ЕС

#41 Re:

2015-01-31 14:25:20

#2: -  

 Думите ти те изобличават! Това е петиция и хората свободно гласуват. Направи ти обратна петиция и участвай. Така се прави демокрация, а не с обиди. Твоите, впрочем, издават безсилие. Към кого имаш претенции, че познаваш за какво копнее? От реакциите на такива като тебе, впрочем личи, за какво демокрация сме се хванали.