В подкрепа на Николай Радев и връщане на неговите убийци в ареста

Quoted post

Елеонора

#53 Re: Гери

2014-03-20 19:27

#47: - Гери

Госпожо или Госпожице Гери, разберете едно, това не е петиция "За или против Николай Радев", това е петиция, в защита на паметта на момчето и в желанието на близките му да има справедливост за убийците отнели така жестоко живота му. Всеки човек бива харесван и обичан, също и не харесван от всички. Пишете си злобните коментари по жълтите страници там има всякакви жлъчни такива, престанете да тормозите по този начин близките на момчето, които страдат толкова много и без това.

Незнам дали прави впечатление, но тези, които защитават убийците на мен лично ми приличат на доста злобни, завистливи, прости и ограничени хора!

Отговори


Гост

#58 Re: Re: Гери

2014-03-20 19:40:06

#53: Елеонора - Re: Гери

Такива изводи си прави за себе си не съм нито злабна,нито завиждам,нито съм проста. Аз казвам истината,а от нея боли. Само да попитам защо не направихте такава петиция за пострадалите и убитите от вашите "ангел"-биячи? Нима техните близки не са страдали? Или тогава е по-лесно да зи затворим очите и да платим на патоложката за да изготви фалшива експертиза и без значение,че човека е прострелян и убит на място, тя да прехвърли вината върху медиците,че не са го спасили само защото е разстрелян от гард на Галев.