Против отравянето на България.Chemtrails.

Quoted post

Ненчо Кирилов

#6 Против отравянето на България.Chemtrails.

2011-05-24 18:24

Питам се как е възможно такова нещо? По цял свят пръскат, без да са искали разрешението на хората. Това е жив геноцид против човечеството, животните, природата, но съвсем скоро се надявам да има съд, където виновните за това да отидат там, където им е мястото. За геноцид против човечеството и природата.
Радвам се, че отскоро се разшумя и в България по този въпрос. Групата във Facebook "Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасно за хората?" вече наброява 5000 души. Радвам се, че администратора на групата смело се е заел да разгласи навсякъде, където е възможно за този проблем. Напълно го подкрепям и се надявам всечки заедно да се обедивим и да помагаме с каквото можеме. Най-хубаво е да има ден в който всички 5000 души заедно в един определен час да съсредоточим върху думите: "Повече няма chemtrails. Chemtrails забранен!" Заедно със силата на мисълта - едно мощно оръжие, за което пръскачите и тези които ги командват не знаят за силата му!

И още нещо

Моля администраторите на 3-те групи: "Аерозолни престъпления", "Аерозолни престъпления и съпътстващи събития и факти" и "Знаят ли българите какво е Chemtrails и колко е опасно за хората?" да помислят за обединение на тези групи в (1)една. - "Обединението прави силата!"

Добавено Edit: редакция

Да се обединим всички около каузата. Тогава нашата сила и тежест ще бъде по голяма!

Още една редакция:

Моля всички хора от тези групи да пуснат на стените си във facebook информация за Chemtrails, за да информират своите приятели, които не знаят за този голям проблем!

Това видео е много показателно и може да се публикува от желаещите:

http://www.vbox7.com/play:5f6a7b7b

Силата на знанието също е могъща сила!

С уважение!

 

Отговори

Vili Ganeva

#14 Re: Против отравянето на България.Chemtrails.

2011-05-25 00:05:13

#6: Ненчо Кирилов - Против отравянето на България.Chemtrails. 

 Ne znam dali shte e dobra ideia da se obedianiat niakoi admini imat compeksi i bannvat horata bez prichina pqk i niamat smelosta da obiasniat zashto..govoria za Alenko Angelov..kadeto samo govori da iskame ot pravitelstvoto obiasnenie..a toi samia me banna i na 5 pisma i msg ne nameri smelosta da mi kaje zashto go e napravil ..che dosta hora ima s kompleksi i mai ne sa tova za koeto se predstaviat..Ako se obedianiat grupite da se slojat admini koito gledat realno na neshtata i ne stradat ot kompleksi kato Alenko..:) Inache ideiata e strahotna ...po dobre da sme zaedno otkolkoto razprqsnati..Taka shte postigneme po goliam uspeh sreshtu tova prestqplenie sreshtu chovechestvoto..

ТЕДИ

#78 Re: Против отравянето на България.Chemtrails.

2011-05-26 13:48:51

#6: Ненчо Кирилов - Против отравянето на България.Chemtrails.

ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ - НАПЪЛНО СИ ПРАВ! А И Е НАЛОЖИТЕЛНО Е ДА ЗАПОЧНЕМ ГРУПОВА МЕДИТАЦИЯ!!!

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ХОРАТА ДА СЕ ОБЕДИНЯТ ПОД ЕДНА ИДЕЯ - ДА СЕ СПРЕ С ТЕЗИ ХИМИЧЕСКИ ПРЪСКАНИЯ!!!!

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ИЗКАЗВАНЕТО ТИ!!!

ХУБАВ ДЕН!