Петиция към главния прокурор Борис Велчев

Quoted post

хкгкхгйхгй

#282 Re: Re: Импотентността не се лекува с побоища, синко

2011-05-22 13:28

#272: - Re: Импотентността не се лекува с побоища, синко

Идиот си ти, жалък недоклатен педал. Като дойдат турците след 20 години да те пречукат ще запееш друга песен, ама ще бъде късно.

Щото сценарият е ясен  - използвайки маската на толерастията, безграничната глупост на такива шимпанзета като теб, слабостта на държавата и демографската катастрофа, турските престъпни елементи начело с ДПС искат религиозна свобода (е, спечелиха я), целят обезлюдяване и циганизиране/турцизиране на цели области (постигат го - времето работи за тях), после обявяване на България за многонационална държава и накрая завземане на властта под заплахата от етнически сблъсъци - силово или чрез избори за ДПС е все тая.

И накрая нали се сещаш - турските армии влизат в София и България става част от миналото. Тогава нека ЕС те спасява от ятагана, колкото Запада спаси Източна Европа от турската агресия преди 700 години. Те оставиха Византия - една хилядолетна империя, наследник на Римската империя, и държава с култура, история и огромно влияние да загине, че нас ли няма да оставят!

Разбра ли ме сега, малоумен тъпако!

И не съм атакист.

Колкото до грамотността ми - имам повече от едно висше образование, селтако, а ти върви и си завърши килийното училище и после драскай на компютъра, щото съм сигурен, че някой друг пише, а ти диктуваш на жалкия си селски акцент. Добре, че поне някой те разбира.

Отговори


Гост

#283 Re: Re: Re: Импотентността не се лекува с побоища, синко

2011-05-22 13:29:50

#282: хкгкхгйхгй - Re: Re: Импотентността не се лекува с побоища, синко

Не ти личи Висшето образование, всяка втора дума ти е обида... И няма как някой да те вземе насериозно по този начин. Агресията не е начинът!


Гост

#291 Re: Re: Re: Импотентността не се лекува с побоища, синко

2011-05-22 13:47:01

#282: хкгкхгйхгй - Re: Re: Импотентността не се лекува с побоища, синко

Омразата ти прелива, просто си за съжаление, на това отгоре и с висше образование , а не знаеш да пишеш, как ли си го получил? А що се касае до спечелената религиозна свобода, обърни се към законно  избраното от народа българско правителство, но ти ходи ли въобще на избор или си от двете трети от населението, които си стоеше  на топло в къщи, когато можеше  да си даде  гласа за човек, които щеше да защитава българските интереси? А да споменаваш героите, ти смяташ ли се, че си един от тях? Като те чета, аз се много съмнявам. С висше или без висше образование, от тебе се лее само омраза ! Но ако си чел малко като вишист, би трябвало да знаеш, че тая омраза важи първо за тебе самия, вероятно ти се мразиш толкова много, просто си за съжеление. И далеч от всяко християнско чувство. Ако имаше Бог в себе си, нямаше да мразиш по тоя начин. И остави Аллаха на мира, той нищо не ти е сторил.


Гост

#463 Re: Re: Re: Импотентността не се лекува с побоища, синко

2011-05-22 21:06:52

#282: хкгкхгйхгй - Re: Re: Импотентността не се лекува с побоища, синко

 

Образован човек със сигурност стои зад тези думи - правилен изказ и правопис. Но така както необразован човек не може да бъде интелигентен, така и няма гаранция че образован човек е на всяка цена интелигентен. Със сигурност лицето - ако може да се нарече "лице" подобен човек - което е написало няколкото мнения, е озлобен, циничен и арогантен, неспособен да изрази мнението си по етичен и учтив начин. Световната етикеция категорично отхвърля използване на псувни и обиди в речта. Самозабравил се човек, който надраснал малко околните в професионално и социално отношение, мисли че има право да се обръща по арогантен и грозен начин към останалите, без никакво уважение или толерантност. Казват: "Можеш да извадиш човека от селото, но не можеш да извадиш селото от човека". Същото важи и за първобитното просташко поведение на псевдоинтелигенти. Всяко мнение може да бъде изказано по подходящ начин. Липса на уважение към останалите е липса на уважение към себе си. Защото, господине или госпожо, всичко което казвате е вярно, но начинът по който го казвате не позволява на хората да ви чуят. Това което достига до нас е озлоблението ви и липсата на такт и култура.