Не на гробище с крематориум в район Люлин

Quoted post


Гост

#38 ГНевен

2013-07-19 05:36

Очевидно протест на гражданите на "Люлин" срещу безумните решения на общината няма да има - само вижте колко са коментарите ?! Такава тъпа пасивност не може да се нарече дори "селска", защото жителите на Филиповци протестират дейност десетократно повече. Явно люлинци си заслужават отношението на наглеци като Диков към тях ...

Отговори

Пак аз ..

#40 Re: ГНевен

2013-07-19 21:20:31

#38: - ГНевен


Аз лично разбрах случайно и нямаше и да разбера докато не ме опуши крематориума защото не се говори между хората за информационното затъмнение. Просто когато не знаеш нещо не знаеш и да търсиш информация по въпроса. Ето например хората които мислят че всеки трябва да знае за проекта, самите те не знаят за други задкулисни замисли като турската фирма която се готви да произвежда ядрени изотопи пак до Люлин...
ЛЮЛИН НЕ ЗНАЕ ЗА ГРОБИЩАТА! НЕКА ЗАКАРАМЕ ИНФОРМАЦИЯТА ДО ОЧИТЕ НА ВСЕКИ!
Митингът трябва да е достъпен за повече хора защото доста няма как да пътуват до сборния пункт. Митингът трябва да мине като река през Люлин и Люлин ще се влее в нея. нО ПРЕДИ ТОВА НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ИМ КАЖЕ: Нека всеки от нас който има черен маркер да запише на 1 кадастрон че има онлайн петиция срешу безумието и да остави плаката си забит като пътен знак или табела на най близкия светофар с дата и адрес за митинга или фейсбук примерно.
Псевдоарихтект Диков е коментирал предложението около Кремиковци да е гробището, че трябвало значи на Луната да се мести, т.е. очевидно не знае че Кремиковци не е на Луната. И добре че шофьора му знае къде е Филиповци че да го заведе да види къде му е скимнало да слага крематориуми и гробища. Заведете го човека до Кремиковци да си оправи проектите или направо да поискаме да бъде сменен с някой който да си заслужи и прозвищата и заплатата.
Само никой да не си прави романтични илюзии че държавата гледа на себе си като на ориентирана към гражданите си система - тя е просто една частна фирма за която ние интервюиращите сме назначили лош персонал който си вилнее необезспокояван, а е време да бъде обезспокоен, а ние да си поправиме грешните назначения.
Като псевдоаритект диков (умишлено с малка буква) не знае къде да слага гробища, ще сложиме някой който знае поне къде не трябва.




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...