НЕ на безусловна подкрепа на Македония за ЕС

Quoted post

Отговори


Гост

#11 Re: Re: Re: попалексов лдп

2013-07-05 12:50:10

#9: - Re: Re: попалексов лдп

И как точно преговорният процес преди влизането на България спомогна за налагането на "европейски принципи"? Макар и по съвсем други причини не се ли оказва, че България от 2000 г. беше доста по-нормална, от "европейска" България от 2013? Припомням - България от 2013 г. е страната на властващи чалга-политици като Борисов, Пеевски, Местан... Една страна може съвсем спокойно да мине през преговорния процес без това задължително да означава нейното нормализиране.

Затова смятам, че още преди началото на преговорния процес. РБ трябва да стъпи на здрава почва в отношенията си с РМ. Което означава - изчистване на основните противоречия. Това, разбира се,  не означава, че и по време на преговорите няма да бъдат изяснявани редица детайли. Но перспективата, от която се разглеждат тези детайли, ще е съвсем различна.

Панайот Хитов

#69 Re: Re: Re: попалексов лдп

2014-02-01 22:18:32

#9: - Re: Re: попалексов лдп

Предатели! Пак работите в чужда угода! Пътя на Македония към Обединена Европа е само през границите на България! Когато в Македония се признаят за българи, пътя към Европа им е отворен. Стига с подмяна на Историята ни ! Спрете се предатели! Щом в затворите на Скопие има хора които се самоопределят като българи , "македонците" няма да ги допуснат в Европейския дом!