В подкрепа на министър Петър Стойчев

Quoted post

Ася Милева
Гост

#7 Re: Re:

2013-05-23 18:50

#6: Подписах - Re:

Петицията не е ли да подкрепим министър Стойчев, в качеството му на част от изпълнителната власт, която както знаем е функция на партиии, коалиции и политики?? Не разбирам нещо. Или може би е за подкрепа като шампион по плуване в мътни води? Всичко е политически оцветено, така ще бъде и занапред, за радост на спечелилите изборите. Цв.Цв. ще бъде дълго време дъвката с която ще ни (ви) залъгват :) (хубаво е да се изказваме НЕанонимно, особено когато е Re:, нали всички сме за повече откритост, прозрачност и честност :)

Отговори

Румба Румбарино

#8 Re: Re: Re:

2013-05-23 20:22:11

#7: Ася Милева - Re: Re:

В ролята си на министър от служебно(!!!) правителство, формирано и назначено от президента (който по закон е надпартиен), да се говори че даден министър изпълнява партийни функции е абсолютен nonsense!


Гост

#9 Re: Re: Re:

2013-05-23 20:28:08

#7: Ася Милева - Re: Re:

Албена Христова:

Министър Стойчев сам заяви, че действа като надпартиен и необременен от влиянието на каквито и да е политически лобита около него. Той бе министър в служебен кабинет, да уточним за неведующите. Това определено му позволи да заеме позиция, която изцяло се гради на идеите му за промени и контрол в спорта. Можем само да предполагаме щеше ли да издържи на натиска, който му оказаха всички "деятели", блажили се безметежно досега и пищящи като ощипани моми напоследък... Но е факт, че позицията му беше пример за това как трябва да се ръководи спорта.




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...