В подкрепа на министър Петър Стойчев

През последните дни министърът на спорта в служебното правителство Петър Стойчев направи поредица от изявления, в които безпощадно назова истинските проблеми в българския спорт. Директният упрек към спортните федерации за водената от тях политика и нежеланието им да спазват Закона за обществените поръчки, предизвика лавина от нападки и закани към Стойчев. Скоростта, с която недоволните успяха да се консолидират срещу действията на министъра удивително контрастира на лежерното им поведение през последните години, в които спортът ни летеше към дъното. Оказва се, че запазването на статуквото, което негласно е поставило тези организации години наред над закона, е една от малкото каузи, способна да обедини толкова бързо спортната общественост в България.

Ето защо сега е моментът Петър Стойчев да бъде подкрепен и насърчен от обикновените български фенове и хората в спортните среди, които виждат проблемите и не желаят повече да затварят очите си пред тях. Надеждата е, че думите ще се превърнат в реални действия, действията ще бъдат безпристрастни, а това ще постави основата на нова политика в спорта.

Борбата с невежеството, арогантността и определени икономически интереси изискват смелост, постоянство и непукизъм и всеки, който я е повел заслужава да почувства подкрепата на обществото!


http://pressadaily.bg/publication/15298-%D0%9F%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%B9%D1%87%D0%B5%D0%B2:-%D0%95%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D1%89%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B8/"


Група граждани и данъкоплатци    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Група граждани и данъкоплатци да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )