ОСТАВКА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ

Quoted post


Гост

#48

2013-05-15 20:00

Без коментар....

Отговори

asfaf

#49 Re: asdwwas

2013-05-15 20:16:35

#48: -

"Интересно как са били 22 палета, като в статията пише : "Според събраната от експертната група, извършила огледа в печатницата (трима експерти от ДАНС и един от печатницата на БНБ), информация в складовото помещение в печатницата са намерени 10 палета бюлетини, част от които ненарязани, други - слепени или в кочани. Той изрично уточни, че не са открити белязани бюлетини."

Много интересно е как тези бюлетини, особено тези надписани "Външно министерство" са щели да бъдат доставени? Това с бусовете с двойни дъна е интересна приказка, но можете ли да ми кажете как са щели да доставят бюлетините в чужбина? И то в събота? И кога са щели да се получат в чужбината?

Освен това искам да попитам читателите на този форум не Ви ли прави впечатление, че прокуратурата и ДАНС са имали достатъчно време да организират проследяването на бюлетините? И тук оня червей Бареков не е виновен - той почна да смърди за тях на 11-ти по някое време. Иначе сигнала е подаден на 10-ти и проверката почва точно тогава, а не на 11-ти. И кога точно е входиран сигналът, та да се наложи прокуратурата да работи по нощите? Интересно ми е ако аз отида в петък след работно време да депозирам сигнал дали прокуратурата ще се хвърли да работи?

Цацаров много добре е знаел какви са тези бюлетини:

"Ако приемем, че това е брак, то трябва да приемем, че има брак, предвиден за всеки многомандатен избирателен район. Тези данни бяха смущаващи за нас и ние бяхме длъжни да изолираме тези бюлетини от избирателния процес", коментира Сотир Цацаров.

Значи това може да е надтираж и това е абсолютно нормално и всеки един клиент на печатница или печатар ще ви го каже. Точно затова не се казват бройките на слепените бюлетини, на брака и т.н. Защото ако се изнесат тези данни, всеки който работи в печатница ще може да направи сметката дали това е надтираж или нещо друго. И точно защото е имало бюлетини за всеки район това говори, че няма никаква измама.

Особено когато има печатни материали с нестандартна форма, а бюлетините са точно така.

И Цацаров е пълен лицемер - "и ние бяхме длъжни да изолираме тези бюлетини от избирателния процес".

Напротив, ТЕ НЕ ИЗОЛИРАХА БЮЛЕТИНИТЕ ОТ ИЗБИРАТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС, А ГИ ВКАРАХА В НЕГО.

Вижте, знам, че имаме различни предпочитания относно партиите, но цялата тази работа не Ви ли смърди?

И още веднъж ТЕЗИ БЮЛЕТИНИ НЯМА НАЧИН ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ. Всяка една секция води статистика колко са гласувалите по часове. Значи по някое време ще се появят едни 500-1000 бюлетини от никъде и няма на никой да му светне, че има нещо гнило (ако се добавят бюлетини). Освен това всеки един протокол се подписва и снима. Дали на скенер или с мобилен телефон - няма никакво значение. И оттам насетне само протоколите са важните. А, навсякъде опозицията е с мнозинство в избирателните комисии. И ако цялата комисия е купена, то тогава за какво са им бюлетини, като те могат да напишат каквото си искат в протокола. И да изхвърлят тези бюлетини, които не са за тяхната партия и т.н. Та, я ми кажете как точно ще се ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИ В КЪРДЖАЛИ? И ТО ОТ ГЕРБ? Или пък във Варна след всичко, което ставаше там? Въобще имате ли представа за каква организация става въпрос и колко хора са нужни за това? Все пак все някой ще ги види, все някой ще се разпее и т.н. Това е НЕВЪЗМОЖНА КОНСПИРАЦИЯ навсякъде по света, камо ли в България , където един е юнак, двама са дружина , а трима са дружина с предател!

За мен в момента Цацаров се опитва да изфабрикува нова лъжа, отново базирайки се на полуистини.

Вече писах - който сее ветрове, ще жъне бури.