Безусловен Базов Доход за българите(ББД)

Quoted post


Гост

#56

2013-04-23 20:51

При седа сьществуващата избирателна система,отново се канят да ни управляват сьщите стари корумпирани политици и мислите ли,че те ще вьзприемат тази идея,която не е в техен интерес,и че няма да изтькнат хиляди против?Как да накараш хора сьс старо мислене да вьзприемат новото.

Отговори

Българския Народ
Авторът на тази петиция

#74 Re:

2013-05-01 21:19:55

#56: -

Из Въпроси-отговори:"...35.Dimitar Nikolov Krastev – “Как може да се отстрани тази огромна съпротива на така наречени управници, целия престъпен контингент, хората приспособили бизнеса си към сивата икономика, алчните хора и просто високомерните и надменните”
Отг. : “ДА! Съпротивата ще е голяма и нещата лесно няма да станат! Но трябва да се знае и друго – ЕДИН НАРОД НЕ МОЖЕ ДА СЕ УНИЩОЖИ ЛЕСНО!
В този смисъл във Варна трупат вече пирамида от камъни и тя става голяма…
Замисли се … 7 милиона да сложат по един камък върху изброените по горе прослойки – така ще им се направят на тези хора една вечна пирамида, където тяхната глупост, алчност, безхаберие и безочие,… ще се увековечат!
НЕ ПОДЦЕНЯВАЙ НАРОДА! Спомни си блокадите от 1996г.! Само Дупница блокира цяла югозападна България и “пиле не можа да прехвръкне” цели ДВЕ седмици. Ами спомняш ли си онези “велики” мишоци в Парламента, които се чудеха през коя дупка да избягат, но не намериха нито една?!
Накратко – в тези “величия”, страхът никак не е малък и знаят, че ако Народът  въстане като ЕДИН – спукана им е работата”!"

...Въвеждането на ББД сменя досега съществуващата социална система. Това е НЕСПРАВЕДЛИВА система, при която по усмотрение на управляващия политик, се подпомагат само отделни прослойки от обществото – социално слаби, безработни или етноси. Това е нищо повече от „законен“ начин за купуване на бъдещи избиратели! Това е несправедлив начин, подхранващ политическото лицемерие и популизъм… Така определени политици, за да се домогнат до властта, проявявайки своята „загриженост“, яхват нечие недоволство от народните маси, или стремейки се да се харесат на някой етнос, се домогват до властта. Позната картинка от 23-годишния ни демократичен преход, нали?
ББД няма да позволи повече подобно политическо лицемерие и демагогия!
ББД ще пресее кадърните управници от меркантилни и корумпирани политици, чиято цел преди всичко е лична облага от участието в политиката.
ББД ще подсигури лесен контрол върху политиците, които ако не докажат с дела своята загриженост за Народа си, ще отидат безвъзвратно в бунището на Историята, с етикет на гърдите си „некадърен“, независимо коя партия представляват.
В този смисъл ББД е НАДПАРТИЕН Проект и национална Кауза, който трябва да се прегърне от всеки отговорен политик!...“