В подкрепа на правителството на Бойко Борисов


Гост

/ #654

2013-02-21 03:32

ГОСПОДИН ПРЕМИЕР,ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ ПИСАХ ДО ВАС . МРАЗЯ КОМУНИСТИТЕ.МЕТОДИТЕ ИМ СА ЕДНИ И СЪЩИ.ПОКАЗАХА ГО И ПОСЛЕДНИТЕ СЪБИТИЯ В СТРАНАТА.ТЯХНАТА ПАРТИЯ "МАЙКА" ГИ МОДЕЛИРА ТАКИВА-АЛЧНИ ,ПОДЛИ И ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ.И НЕЗАВИСИМО,ЧЕ СТЕ В ОСТАВКА,МНОГО ИСКАМ ДА СЕ СРЕЩНА С ВАС.
ИЗПРАЩАМ ВИ КОПИЕ ОТ ПИСМОТО МИ:
До
Министър Председателят на Република България
Г-н Бойко Борисов
Господин Борисов,
Силно съм притеснен и потресен от наглия начин по който бях освободен от длъжността Управител на „Система за Агропазарна Информация-САПИ“ към МЗХ и предоставянето на дружеството като поредната „фамилна“ фирма на проф. Светла Бъчварова ( бивш председател на Селскостопанската академия), член на НС на БСП и председател на Съвета на НС на БСП по селско и горско стопанство и развитие на селските райони.
Дружеството събира агро-пазарна ценова информация,която е официална за провеждането на обществени поръчки по снабдяване с хранителни стоки на общински и държавни структурни .Единствено по рода си за територията на страната ,дружеството се явява и официален източник за информация по отношение състоянието на пазара на селскостопански стоки и услуги -хранителни стоки,зърнени култури,препарати растителна защита ,торове и др.. Информацията на „САПИ“ се изпраща в структурни звена Европейския съюз и Евростат. Такава информация , попаднала в ръцете на политически опоненти ,може напълно съзнателно да бъде преиначена и ползвана с комерсиални и пропагандни цели.
Моля Ви за лична среща,в която да ви запозная подробно със случая и ви предоставя доказателства.Спрямо мен се подходи изключително нагло,инсценира се анонимен донос,който не отговаря на истината.От вътрешна информация от МЗХ,ми беше подхвърлено ,че проф. Светла Бъчварова проявява силен интерес към дружеството и чрез влиянието на политическата партия в която е на отговорен пост,цели моето отстраняване и назначаването на мое място на нейно подставено лице. За съжаление това е вече факт. Без причина и виновност,без дори среща с принципала ,бях отстранен.
Господин Премиер,
Аз съм вдовец, с три деца-двама студенти и ученичка в шести клас. Съпругата ми почина преди по-малко от година/на 02.03.2013г.,ще се навърши година от смъртта и/,от злокачествено туморно заболяване на мозъка. Поставен съм в крайно тежка ситуация,съвсем неправдиво и тенденциозно с цел удовлетворяване на лични интереси.Всичко свързано с отстраняването ми се извърши тайно.Не ми е връчена дори заповед за прекратяване на договора,нито пък съм запознат ,какъв е повода.
Обръщам се към Вас,тъй като зная ,че сте коректен и правдив човек . Сигурен съм ,че сте много зает с решаването на важни въпроси,които касаят бъдещето на държавата,но искрено се надявам в натовареното Ви ежедневие,да отделите малко време за кратък разговор с Вас,тъй като има подробности, с които смятам че е редно да Ви запозная лично.
11.02.2013г. С уважение:
София /д-р Недев/