Безплатните ефирни телевизии да са безплатни и за операторите

Калин Николов

/ #13 докога ще замесват потребители между този спор?

2013-01-12 11:48

Потребителите се превърнаха в инструмент на оператори и телевизии за манипулиране на общественото мнение. Мен(вас) какво ме(ви) интересува дали оператор ще плаща на телевизията или не, или как телевизиите се издържат. Да не би да сте акционери? Потребителите искаме да гледаме определени канали като решаваща е цената и качеството.След като други оператори са успяли да се договорят с БТВ и цените им не са се увеличили не виждам причина от това мрънкане навсякъде из Интернет в защита на някакъв оператор.
Хайде да отворим въпроса за ТВ+, тъй като съм фен на формула 1, а моя доставчик разбира се няма възможност да я излъчва, тъй като едностранно ТВ+ НЕ ПРОДАВА на други оператори - ами да направим петиция за излъчването на ТВ+ безплатно от другите оператори?
И защо да слагам чиния за сателитна телевизия на булсатком, само заради формула 1 при положение, че ползвам IPTV телевизия и имам много канали с високо качество и много допълнителни функции като пауза на предаване на живо, връщане назад, VOD секция и др. услуги? Дори торенти не свалям вече.