Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Гаден ПРОСТ Пушач

/ #1061

2012-12-14 19:15

OMG :) На Вас изобщо не Ви пука за друг, нали ? :) Нали написах, че всеки сам си избира къде да седи ?? Разделението си зависи единствено от теб и то винаги си го е имало !! Вие само по заведения ли се виждате с приятели пушачи ?? Ако идеш някъде на гости и домакина е пушач - ти какво ще направиш ?? Имаш избор !! Това ти е опцията - и недей по този начин да ограничаваш НАШИТЕ опции. Ако приятелите ми непушачи искат да седят в зала за такива - ами добре - ще седна и аз при тях и ще ходя до залата за пушачи за да пуша - и НЯМА да е навън - аз също ще имам избор - както и те. В момента аз нямам избор !! Вие, ако бяхте пушач, щеше ли да Ви е приятно да стоите на -20 или +40 градуса навън, ако идете на кафе ? Няма ли да намалите излизанията, поради тази причина ?? Ако ги намалите, както стана при много други, това добре ли е като цяло ??
второто - кой Ви е спрял да излизате и Вие, ако пушачите излизат ???????????????????????????
трето - колко много разходи отиват от последствията от цигарения дим ?? А колко приходи влизат от цигари ??? Защо не се забранят цигарите въобще, ако разходите са по-големи заради тях ?????????????? Можеш ли да искаш от един човек да пуши и същевременно да не искаш ??? Аз пуша вкъщи, а и много други също - вкъщи не се разболяваме ?? Вие въобще давате ли си сметка, колко огромни са приходите от тютюнопушене в цял свят ?? В чужбина като има обособени места и заведения за пушачи, да не би да няма приятелство или те са толкова тъпи, че не са се сетили цигарите колко са вредни и че ще дават повече пари за здравеопазване ? Колко Ви е здравната осигуровка и пак питам - знаете ли колко пари влизат в хазната от 1 кутия цигари ? Сигурен ли си, че статистиките ти, са САМО и ЕДИНСТВЕНО свързани с цигарите ??? Има хора, които все още мислят, че рак на белите дробове, може да се образува само от тютюна - и ти ли така мислиш ?? Вероятноста да "хванеш" рак на белите дробове без изобщо да пушиш или да си пасивен пушач е 3%. Ако пушиш се увеличава с 50% = 4,5% - има ли голяма разлика ? Ако се разболееш и си нямал досег до цигари - да приспадат ли и от "моите" пари заради теб ? Ти скоро да си взимал безплатни лекарства ?? Проституцията в много държави е легализирана и си има определени места за това - и ДА - печелят се пари от нея. Ами да забраним и секса, защото може да се хване венерическа болест и да се умре, а ?? За наркотиците мисля да не давам коментар - и сам можете да си дадете отговор, защо не се легализират, а ако не можете - попитайте в най-близкото районно управление на МВР ;) сигурен съм, че там ще Ви обяснят най-обстойно.
ще добавя и едно четвърто - 60000 резервации за празниците има до момента в Сърбия (заради забраната тук). Вие ли ще компенсирате загубите на държавата и Вие ли ще издържате хората, които останаха без работа сега ?? Колко пари ще отидат за социални помощи, а и те не са за постоянно, а после ???
ще ти оставя и едно перефразирано цитатче от последния момент - от новините е - "ние ще се борим за опазване на здравето, без значение от икономическите последствия". Помисли малко над него и намери връзката с твоите статистики. Погледай малко новини и ще разбереш, какво е скрито и не ти се казва в очите - защото, ако се каже - може да избухне и революция :) (и още по-лошото - загуба на избори :D)
Останалите Ви изводи ще ги подмина без коментар - няма нужда да обяснявам като на малко дете (просто не сте ми дете :))
Аз съм в състояние да разбера, какво съм написал, но дали Вие сте в състояние да разберете, какво искате и до какво ще доведе то ?
Гледай последните новини и разбери, какво е станало в чужбина след забраната :)
Надявам се, че все още искаш да има България много години занапред :)