Искане за срок за отстраняване на настоящите проблеми в sofiawars

Кирил Йончев
Авторът на тази петиция

/ #4 Re: Re: Петиция

2012-09-17 22:44

#2: 16 - Re: Петиция

Здравей,

честно казано тази петиция е повече в насоката да си оправят проблемите в играта. Ако сте играли руската ще видите, че не всичко зависи от руснаците, защото там има доста разлики в интерфейса... Най-малкото се ползва ajaх и не се рефрешва страницата всеки път като махнете дреха или отворите чашка при Монката.

Главно искам прозрачност. Ние като техен клиент имаме право да знаем какъв е срока за отстраняване на дефекти, които са докладвани и наистина са дефекти. Това е главна част от поддръжката на един продукт. Например, ако проблема е критичен трябва да бъде отстранен до 4 часа, ако може да се играе но дадена функционалност не работи 1-2 дни, при козметичен проблем 5 дни и т.н.

Също има адски много неща докладвани във форума, които наистина са проблеми и пречат много на играта. Тези именно проблеми трябва да бъдат вкарани в един лист и да получим дати, до които някой да ги оправи, дали ще са българи, руснаци или американци, мен не ме интересува.

Не мисля, че искам много, това са стандартни неща за продукт в тази сфера. В противен случай, както казах и във форума, се получава все едно да ти спрат интернета (или да е толкова зле, че да не можеш да отвориш гуугъл) и да ти кажат, че не знаят кога ще ти оправят проблема и ти да кажеш еми добре, когато тогава :)