Бойкот на Световната волейболна лига'2012


Гост

/ #41

2012-06-12 19:31

БРАВО момчета показахте им.Преминахте като мълния през всички,със сигурност който ще играе срещу нашият отбор, от сега има силни притеснения,И С ПРАВО.
Най-после България да заеме челно място в нещо позитивно и за щастие различно от черните статистики,с които единствено ни свързват като контрабанда,насилие,корупция, проституция, убийства, наркомания,престъпност,безработица...
Г-н Стойчев е човек на място,напълно достоен за позицията си,има подход,капацитет,потенциал и стил,а зад гърба си натрупани не малко постижения и опит благодарение на които има правото да бъде ГОРД.
ЕГОИСТИ Сте всички Вие,които не разбирате,защо сега преди олимпиядата се отказват заедно с Г-н Казийски.Искате единствено да натрием носовете на останалите държави,които ни имат за "трето качество".А след като им се докажем не Ви интересува вече за ОТБОРА,благодарение на който сте се възгордяли поне за малко.
НАИВНО ДО ГЛУПОСТ е да се вярва на сегашната управа в БФВ,че ще започне най-накрая да мисли за благото на този спорт в родината ни,без значение преди или след въпросната олимпияда.
ВСЕКИ ЕДИН ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА ОТБОРА НИ Е ИСТИНСКИ ТАЛАНТ,постигнатото до тук го направиха ЗАЕДНО КАТО ЕДИН ОТБОР и точно по същият начин ЗАСЛУЖАВАТ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ.Разбиха всички на ред и съвсем заслужено получиха квотата за Лондон - постигнатото до момента не е никак малко.
ВИЕ СТЕ ОТБОР,в чийто способности няма място за съмнения.
Всеки един от Вас е прав да се откаже от заминаването за олимпиядата и никой не може да Ви принуди или вини.
С уважение,подкрепа - винаги с Вас и искрени благодарности за всеки един миг на вълнение и радост!