Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година


Гост

/ #36

2021-10-24 16:40

Здравейте, аз също съм учител и подкрепям тази инициатива. Едно знам, те няма да спрат дори и сега да отстъпят, и затова трябва да сме много внимателни на какво се съгласяваме. Трябва да затворим всички възможности за взаимно съгласие, които в бъдеще могат да им дадат отново шанс да атакуват. 

     Вероятно ще започнат да ескалират хората, които са се ваксинирали, като ни посочат като виновните за ситуацията, така че да сме отговорни. Ще започнат да лъжат с цифрите за болни и починали, ще настроят и използват медиите за да промият ума дори на будните, за да се докопат до това, което са обещали. Навлизаме в нова ера, където свободата ни ще бъде постоянно атакувана до последния ни дъх.

Не искам да звуча конспирационно. Но вижте какво се случва с решенията на Полша за върховенството на тяхната конституция над тази на ЕС. Вижте енергийната криза и отхвърлянето на предложенията ни за тези приложени мерки за нашите ТЕЦ и атомна енергия. 

      Смятам, че съм средно интелигентен човек, и отдавна съм разбрал, че на повечето управляващи не им пука за простолюдието. Ако аз не се погрижа за себе си, не виждам кой ще го направи. 

     БОГ ДА НИ ПАЗИ И ДА НИ ДАВА МЪДРОСТ, ЕДИНСТВО И ПОСТОЯНСТВО




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...