Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за учебната 2021/22 година

Леона

/ #71 Отворено писмо на учители и родители във връзка със законността на предлаганите мерки от МЗ и МОН за

2021-09-01 11:45

Здравейте,
Аз съм твърдо против маските, ваксините и каквито и да е тестове /инвазивни и неинвазивни/, както за децата така и за учителите. В случай, че се наложат по един или друг начин ще представя в училището заверен нотариално отказ, с който няма да дам съгласието синът ми да се подлага на каквито и да е медицински манипулации.
Мисля че МОН, МЗ и всички подкрепящи тези идеи трябва да разберат, че въпреки желанието на децата и техните родители, учебният процес да бъде присъствен, това може да не се реализира. Повечето родители няма да позволят децата им да бъдат тествани и ваксинирани, и има вероятност да са съгласни на онлайн обучение.

Също искам да предложа, родителите да бъдат информирани своевременно /а не да научават от медиите/, в случай на каквито и да е обществени допитвания за мнението им.

Относно подобряване на учебната среда, бих предложила повишаване на хигиената като цяло в класните стаи и конкретно в санитарните възли /тоалетни/. Хубаво е да има достатъчно количество тоалетна хартия, течен сапун и съответно лицата поддържащи хигиената да си вършат работата съвестно и качествено.

 




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...