Против дискриминацията над българските ученици!

Съединението прави силата
Гост

/ #460

2016-10-27 11:31

Българите, като цяло са дискриминирани в собствената си държава. Няма подкрепа на градивната единица на едно общество-българското семейство. Относно децата ни, те от малки са атакувани от всякъде с всевъзможна помия. От детските градини почнаха и досиета със снимки да им правят-контрола е пълен. Има една приказка разврати младежта на една държава и тя вече е обречена...Цялата ни система е с краката нагоре -учители, лекари, социални работници и т.н. са ги превърнали в надзиратели с всевъзможни бумащини за попълване с цел контрола да е пълен не им остава много време да се занимават с това за което са учили- това са им европейските спуснати директиви отвън....

 

Да добавя - защо когато държавата има да дава детски надбавки гледа прага на брутното възнаграждение, нима хората вземат брутните си възнаграждение, а при изчисисляване за болничните и др обезщетения дава средно дневното нетно възнаграждение-риторичин въпрос.

Това е то агониращия капитализъм...Хора събудете се - няма вече какво толкова да загубите, те вече стигнаха и до душите ви-ще ги дадете ли и тях?!? Борете се за правата си, не отстъпвайте и винаги реагирайте - заедно сме по-силни!

Съединението прави силата!