Аз не искам бежанци в България!


Гост

/ #433

2016-10-03 10:12

Нека 432 да спре да крие организираната завоевателната политика на мусулмани и ислямисти, явно и тя/той е такъв. И се разбрахме, че в България не може да има ''бежанци'', защото според дефиницията и съгласно световните закони в България нямя бежанци, а незаконно проникнали индивиди. 

''Вместо да се радвате, че няма ние от бюджета да заделяме за бежанци защото по конвенции и закони трябва да има подкрепа за тях.'' Значи, когато  ви е удобно говорите за ''закони'' и  ги признавате . Тогава защо не признавате закона, според, който бежанец е този, който идва от съседна страна или граничеща с България, където има война и има сериозна заплаха за живота му?  И защо сащ и пр страни, които започнаха войната не си ги приберат при тях, а налагат на други суверенни народи да се грижат за тях? Те не са съседна, но и БЪлгария не е, нали? В сащ  араби /мусулмани не се приемат. 

Всички незаконни индивиди ВЪН от Майка България. И как само няма конвенция да се помага на Българи от диаспората да се завърнат в  родната си страна?  Изключително добре обмислено, колкото и да се правят жалки напъни да се скрие истината.