Аз не искам бежанци в България!


Гост

/ #420

2016-10-01 22:12

''Както наши сънародници се настаняват където си поискат, защо и други да не идват тук. Значи за нас може,'' Някой пак се изказа неподготвен/а. Българите не се настаняват където поискат. Само по това твърдение можем да съдим за верността и на останалите твърдения. Човек с БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНОСТ не се притеснява повече за състоянието на чуждите континенти, а за собствения си народ. И какво като един българин бил казал пакистания? Това си е негов проблем, защо вие обиждате една цяла нация като ги наричате ''булгаристанци'', защото някой си бил казал нещо си:))) Много удобно.

До 418. Да загрижение сме и то много. Ако не бяха  2-3-те милиона диаспорци и не носеха всяка година сериозни пари от рода на милиарди евро и $$$ България  от последните 26 г. щеше да е съвсем фалирала. Ако не пращахме с тонове колети и лекарства смъртността в България щеше да е още по-висока. Не говорим за лаптопите, хайтек, това, че оставихме фамилните си жилища на останалите си роднини, които изпитваха ужас, че можем да се върнем и те нямаше къде да живеят.. 

Всичките чужденци в България са незаконни индивиди, много от тях без официални документи. За да са истински емигранти по световните закони и стандарти, те трябва да са дошли в България от съседна страна,  в която страна  има война и където живота им е в опасност. Такова нещо не се наблюдава. Поради тази причина утре в Унгария ще има референдум за т.нар. бежанци.

Населението на 8 млн Унгария не иска незаконни в дома си. В България също трябва да се проведе референдум по повод на незаконните групи минаващи масово границите на суверенна държава. Против незаконните и с евентуални бъдеще референдуми са Полша, Словакия, Чехия и Словения. казаха, че имало и други.

Значи 419 ще трябва да се коригира, отново обиждайки Българите..Нека не им обръщаме внимание, а да правим това, което е добре за Майка България и поколенията й, независимо къде се намираме:) Всичко добро:)!