Награждаване на българските граничари от Средец


Гост

/ #2629

2015-10-24 09:03

Подписах, защото състраданието и добронамереността ни НЕ БИВА да бъдат безразсъдни и без чувство за собствено самосъхранение!
Подписах в името на сигурността на нашите деца, родители, на нас самите!!! Както бежанците, так и ние мислим за слабите и беззащитните наши близки и роднини и не вярваме на думи!!!
Подписах, защото България е нашият дом, който НЕ Е ЗАКЛЮЧЕН, но в него се влиза по човешки, при спазване на правилата на собственика на дома!!! Всеки би отворил вратите на дома си, ако човекът отвън по човешки почука и изчака да бъде поканен. Но, ако вместо това, човекът отвън безцеремонно влезе през прозореца на дома, дори и най-гостоприемният собственик би заменил гостоприемността и състрадателността си с ПОДОЗРЕНИЕ И НЕПРИЯЗЪН!!!
Подписах, защото по този начин отправям въпрос към мъжете бежанци: Защо не оставят жените и децата си тук, на сигурно място, и не се върнат там, от където бягат, за да се борят за мир, свобода и правда и едва след това да се съберат отново със семействата си по родните си места? Що за мъже са щом НЯМАТ СМЕЛОСТТА ДА БЪДАТ в страната си и ДА СЕ БОРЯТ, а бягат и чакат социални помощи в чужди държави??? ЗАЩО ги е страх да оставят жените и децата си тук, а те да се върнат и да се борят на място???
ПРЕДЦИТЕ НИ СА БИЛИ ПО-МЪЖЕСТВЕНИ И РЕШИТЕЛНИ И СА СЕ БИЛИ ЗА РОДИНАТА СИ ТУК, БЕЗ ДА БЯГАТ!!! ЗАРАДИ ТЯХ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ПАЗИМ И ЗАЩИТАВАМЕ БЪЛГАРИЯ!!!