Петиция срещу гигантска ферма за норки край Стара Загора


Гост

/ #619

2015-05-09 00:37

Бисер Маринов:

Не може в 21-ви век в развит свят, все още да има подобни чудовищни престъпления като убиването на норките и други животински същества само за да им отнемат кожата!!! особено мотивиращи се с презумпцията, че това ще донесе доходи на хората?

На кой хора, на престъпници най вероятно???

В този свят вече не може и не трябва да има жестокост и насилие защото сме на ръба, от тази жестокост не само да се самоунищожим, но да затрием и планетата покрай нашата алчност, егоизъм и надменност.  

Оставяме фактите, че отглеждането на животните заради самите им кожи в случая отглеждането на Норките си е престъпление по Закона за защита на животните чл. 325 б.

Никъде в никой от българските закони не е разрешено такова убийство!!!  

Относно новото начинание и мераци за този "бизнес", на всички хора, е известно, че Европейският съюз забранява или в най скоро време окончателно ще забрани този престъпен за човечеството "бизнес".

Българските бизнесмени - мафиоти са доказали в последните години, че са пълни продажници и биха продали не само родината си, но и родната си майка само за да придобият лесни пари.  

Всяка крачка направена от подобни престъпници , която отдалечава държавата ни от Европейските норми на поведение и цивилизован начин на живот, както този опит на явни престъпници да вкарат порочен, скандализираща и уронваща доброто име на родината ни бизнес е връщане на държавата с години назад, връщане в каменната ера, връщане към време в, което хората не са имали свобода, а тук Роналд Рейгън добре го беше казал   "Свободата не е никога по-далече от едно поколение от изчезване. Ние не я предаваме на децата ни чрез кръвта си. За нея трябва да се борим, да се бием, да я защитаваме и на тях трябва да предадем да правят същото."

За това когато някой/някои извършва неправилно, несправедливо неморално действие или бездействие, и то само за да се облагодетелства било финасово с власт или по друг начин, лично самият той или хората извършващи неморалните постъпки, то той прави тези стъпки да ни върне към тези времена на несвобода, на тоталитарност, диктатура или просто на феодалност в, която феодалност, група от хора, възползващи се от финансовите си ресурси или власт определят несправедливи и неморални правила за останалите за да може да ги експлоатират, като тази експлоатация в крайна сметка е за да може експлоатиращите да задоволяват по лесен начин своите потребности, желания и страсти.  

За това както е казал Роналд Рейгън, просто трябва да се борим ние, тези след нас и тези след тях срещу всяка несправедливост за да не се окажем в един момент хора, с отнети права на свобода и достоен начин на живот!!!
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...