ОБЩОНАРОДНА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ

БСО "Българи в Европа"

/ #64

2015-04-06 23:25

ПЕТИЦИЯТА ТУК, Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА И НЕОБХОДИМА ЗА ИЗВОЮВАНЕТО НА НАРОДНИТЕ ПРАВА, ПРОГОНВАНЕТО НА ПРОДАЖНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ И ОСВОБОЖДАВАНЕ НА РОДИНАТА НИ ЧУЖДИТЕ ОКУПАТОРИ!

НО БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ! САМО С ПОДПИСИТЕ ТУК - НЯМА КАК ДА СТАНЕ, АКО ПОНЕ 50.000 БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ НЕ ГРАБНАТ ТОЯГИ, ЛОПАТИ И ВИЛИ И СЪС СИЛА ИЗГОНИ ВРАГА! С ТОЛЕРАНТНОСТ, ПРОТЕСТИ И ОБИКНОВЕННИ ПЕТИЦИИ - НЯМА КАК ДА СТАНЕ ДА СИ ВЪРНЕМ РОДИНАТА ! ОСВЕН ПОДПИСИТЕ ТУК, НИЕ МОЛИМ ВСИЧКИ ОТ ТУК ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ И КЪМ НАС, ЗА ДА СЕ СЪБЕРЕМ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО ВЕЧЕ ДО 02 ЮНИ И ПРОТЕСТИРАМЕ В СОФИЯ - КОЙ С КАКВОТО НАМЕРИ!!!

https://www.facebook.com/groups/587256571373838/?fref=ts БЪЛГАРИ В ЕВРОПА И ПО СВЕТА !, ЧАШАТА НА ТЪРПЕНИЕ ВЕЧЕ ПРЕЛЯ ...САМО ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ НА ГАРА ЗИМНИЦА БЯХА ДОКАРАНИ НОВИ ТАНКОВЕ, ПОД ПРЕДЛОГ ЗА ВОЕННИ ОБУЧЕНИЯ НА ДОБРОВОЛЦИТЕ НИ ВОЙНИЦИ... ПРЕД ПРАГА СМЕ НА ВОЙНА, БРАТЯ И СЕСТРИ!

СТИГА СТЕ СПАЛИ, А СЕ СЪБЕРЕТЕ НАЙ ПОСЛЕ !!! НИЕ, ОТ БСО"БЪЛГАРИ В ЕВРОПА", ИМАМЕ ЗА ЦЕЛ ДО КРАЯ НА МАЙ ДА СЪБЕРЕМ 5000 ДРЯНОВИ ТОЯГИ ЗАЕДНО СЪС СТОПАНИТЕ ИМ ДА ПОМЕТЕМ КАТО ВЯТЪР ВСЕКИ ЗАСТАНЪЛ НА ПЪТЯ НИ - ОТ ВАРНА ДО СОФИЯ!!! А ТАМ, ВИЕ РЕШАВАЙТЕ КАКВО И КАК ЩЕ ГО ПРАВИТЕ, ДАНО САМО УСПЕЯТ ДА СЕ СКРИЯТ ВСИЧКИ, КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ СЕ Е СКРИЛ АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ ОТ ПУШКИТЕ НА ОФИЦЕРИТЕ НА ПОЛКОВНИКА ОТ ЗАПАСА КИМОН ГЕОРГИЕВ И ХОРАТА МУ !!!

НЕКА, БЪДЕМ ЕДНА ВЕЛИКА, СИЛНА И НЕПОБЕДИМА ОПОЗИЦИЯ, КАКТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ , ТАКА И ДА ПОПРЕЧИМ ВИНАГИ, КОГАТО ТОВА Е НУЖНО И НА ЧУЖДИТЕ АМЕРИКАНСКИ И ДРУГИ МАСОНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ, НАМЕСВАЩИ СЕ ВЪВ ВЪТРЕШНАТА НИ ПОЛИТИКА! НЕКА ПОКАЖЕМ НА ВСИЧКИ НА КАКВО СА СПОСОБНИ 5000 БЪЛГАРСКИ ДРЯНОВИ ТОЯГИ, КАКВИТО ТЪРСИМ ПОД ДЪРВО И КАМЪК,БРАТЯ И СЕСТРИ! КОЙТО НЯМА ДРЯНОВА, МОЖЕ ДА ГРАБНЕ ВИЛАТА,МОТИКАТА ИЛИ ЛОПАТАТА ОТ ЗИМНИКА СИ!

Ние, ТРЯБВА да излезем от Европа и НАТО, за да бъдем и да си останем СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ... Ние, българите от Европа и по света, ще покажем и на Европа КОЯ Е ИСТИНСКА БЪЛГАРИЯ И ЧЕ СТРАНАТА НИ НЕ Е ТАЗИ, КОЯТО СЕ ПРЕДСТАВЯ С ПРОВОКАЦИОННИТЕ ИМ ТЕЛЕВИЗИОННИ РЕПОРТАЖИ... НИЕ ИСКАМЕ И ТРЯБВА да подобрим качеството и начина на живот на хилядите ни сънародници от цяла Европа, имащи нуждата всеки ден от ПРАВИЛНА СОЦИАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ и решаването им на ежедневни проблеми от всякакъв социален характер за работата и живота им в Европа, чрез медиен проект на общността ни, изготвящ се на този етап с регистрацията на немско-балканската ни юридическа и неправителствена организация, която най после ще положи основите на цялата ни кауза за обединяването на българите в Европа и целия свят! И нека тази ВАША организация, бъде основенния социално-икономически механизъм и двигател на Общността ни в Европа и по света ...

Групата ни е общодостъпна до ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, без значение на тяхната политическа принадлежност и религия, но в оперативното ръководство на организацията ще могат да участват единствено Администраторите на социални мрежи с минимален брой на групата си от 100 души, КОИТО УМОЛЯВАМЕ И ПРИКАНВАМЕ ЧАС ПО СКОРО ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ КЪМ НАС,ВКЛЮЧВАЙКИ СЕ АКТИВНО В ПРОЦЕСА НИ,ЕДИНСТВЕННО В ИМЕТО НА ОБЩАТА НИ КАУЗА ! БРАТЯ И СЕСТРИ! НЕКА ЗА МИГ ЗАБРАВИМ ВРАЖДАТА, ПРОВОКАЦИИТЕ И ЛОШИТЕ ДУМИ, А КАТО СЕ ОСВОБОДИМ, АКО ТРЯБВА - ПАК ЩЕ СЕ КАРАМЕ ... Всички вие,приятели, сте живи свидетели на нашето създаване и ще бъдете и участници на общото ни развитие, защото ние, създаваме ЯДРОТО, но то е за всички вас, за РОДИНАТА НИ и за децата на България!

ВСИЧКИ ЗАЕДНО В ЕДНА ГРУПА, ЩЕ БЪДЕМ «ЩИТЪТ НА БЪЛГАРИЯ, МЕЧЪТ НА ГРАЖДАНИТЕ НИ И СТРАШИЛИЩЕ ЗА ПОРОБИТЕЛИТЕ НИ», ЗАЩОТО ТУК, НИЕ ЩЕ ИМАМЕ ЕДНАКВИ ЦЕЛИ И ИНТЕРЕСИ, КОИТО ЩЕ ОБЕДИНЯТ МИЛИОНИТЕ НИ СЪНАРОДНИЦИ ПРЪСНАТИ В ЦЯЛ СВЯТ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!

С уважение, Alexandros Kolev,журналист на своб. практика и

основател на БСО "Българи в Европа", 31.03.2015г., Лайпциг-Германия

P.S.: По долу публикуваме имената на групите и техните Админи, които умоляваме и каним ЧАС ПО СКОРО да се присъединят към нас тук за да защитим всички заедно общата ни кауза!!! АКО ИМА НЯКОЙ, ГОТОВ ДА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ ПОРОБИТЕЛИТЕ СИ – ДОБРЕ ДОШЪЛ НА ПРОТЕСТА НИ НА 02 ЮНИ В СОФИЯ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е НАМЕРИЛ ДРЯНОВА ТОЯГА ИЛИ НЕ!

С П И С Ъ К НА ПОТЕНЦИАЛНИТЕ УЧАСТНИЦИ В ОБЕДИНИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС НА БСО „БЪЛГАРИ В ЕВРОПА“ С ОБЩО КАНДИДАТ- ЧЛЕНОВЕ ОКОЛО 100.000 ДУШИ* КЪМ 25.12.2014г. - https://www.facebook.com/groups/298938210316004/

(*Забележка: Поради дублирането на имената на много от участниците, цифрата на кандидат-членовете НЕ Е РЕАЛНА! Умоляваме всеки Админ да си филтрира членовете,за установяване и събиране на точната бройка!)

-БЪЛГАРСКИ НОВИНИ В ЧУЖБИНА АДМИН – БОЙКА АТАНАСОВА

-БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА, АДМИН- РУМЕН СТАНЕВ

-БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ, АДМИНИ - ГЕРГАНА ДИМИТРОВА, ВЛАДИМИР МАРИНОВ, АТАНАСКА ВАСИЛЕВА, РАЙНА МАРИНОВА, РЕНИ МЛАДЕНОВА, НЕШО ПЕТРОВ, БОРЯНА УШЕВА

-BULGARIAN IN UK , АДМИН – ЕМИЛ РУСАНОВ

-ОБЕДИНЕНА ЗАДГРАНИЧНА БЪЛГАРИЯ, АДМИНИ – И.ИВАНОВ,Н. МАРКОВА, MARYANA MERY 

-БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ, АДМИН – БОРЯНА УШЕВА

-БЪЛГАРИ ЕМИГРАНТИ ПО СВЕТА, АДМИН – ВАНЯ ИВАНОВА

-ОБЯВИ „ ЗА И ОТ БЕРЛИН“, АДМИН – ВЛАДИСЛАВ ТОДОРОВ

-НАРОДЕН СЪД А НЕ ПАРТИЙНИ ИЗБОРИ АДМИН – АТАНАС ВИШАНОВ, ВАЛТЕР КАЛАШНИКОВ

-ДА СЕ ВЪРНЕМ В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ НАКУП, АДМИН – ВАЛЕНТИН РУМЕНОВ

-ГРАЖДАНСКИ ФОРУМ ПРОМЯНА , АДМИНИ – МАРИЯ САРАФОВА,НИКОЛАЙ НИКОЛОВ, ТАНЯ КОСТАДИНОВА, НЕДЯЛКО НЕДЕЛЧЕВ, ПЛАМЕН ПЕНЕВ

-ЕМИГРАНТ БГ – НОВИНИ ЗА БЪЛГАРИТЕ , АДМИН – БОЙКА АТАНАСОВА -БЪЛГАРИ В ГЪРЦИЯ, АДМИН – ДИЛЯНА ИВАНОВА

-НОВА КОНСТИТУЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ, АДМИН – МАРИЯНА АЛЕКСИЕВА

-БЪЛГАРИ В ИСПАНИЯ, АДМИНИ – ГЕОРГИ ЖУКОВ, ГЕОРГИ АСЕНОВ, МИМА ПЕНЕВА, БОРЯНА УШЕВА, ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ -

БЪЛГАРИ В БЕЛГИЯ , АДМИН – ГЕРГАНА МУРГОВА

-БЪЛГАРИ В РУСИЯ , АДМИН-VALENTIN MAVRODINOV

-БЪЛГАРИ В ГЕНТ , АДМИН-RUMQNA DOBREVA

-БЪЛГАРИТЕ - ЕС ГРАЖДАНИ, НЕ ЕМИГРАНТИ, АДМИН – СИМЕОН БОРИСОВ

- БЪЛГАРИ В ГЕРМАНИЯ, АДМИНИ-НЕЛИ ЯНКОВА, ГЕРГАНА МУРГОВА

-ГРУПА НА БЪЛГАРИТЕ В АВСТРИЯ ЗА ПОДКРЕПА НА ПРОТЕСТИТЕ В РОДИНАТА

АДМИН – МИРОСЛАВА ДИМИТРОВА

-ЕМИГРАНТИ ДА СЕ ОБЕДИНИМ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ АДМИН - SASHO ALEKS ALEKSANDRINO ...

 

 БСО "Българи в Европа":https://www.facebook.com/groups/587256571373838/

 

 
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...