В подкрепа на Николай Радев и връщане на неговите убийци в ареста


Гост

/ #125

2014-03-21 11:59

Иван Карастоянов е известен с буйния си нрав. В момента срещу него има производство за нанасяне на телесна повреда, след като разбил бутилка в главата на младеж пред заведение, без дори двамата да се познават или да е имало конфликт между тях.
Преди години Иван Карастоянов се разминал с друго наказателно дело - за жесток побой над дъщерята на шефката на Бюро по труда Наташа Илиева Мария Григорова, която в момента е зам. -председател на Софийски арбитражен съд.
Мария е пребита от Иван Карастоянов пред заведение „Галерията” в центъра на Дупница през 2006 г., защото опитала да прекрати побоя над момче. Мария е жестоко ритана и удряна пред очите на д-р Матей Попниколов, сега шеф на Регионалната здравноосигурителна каса, бизнесмена Васил Василев-Клеменца и полицая Васил Уваков. Никой от тримата обаче не понечва да й помогне. След като пребива Мария, Иван вади пистолет и стреля вътре в заведението.
Делото обаче не влиза в съда, бившият районен прокурор Величка Шопова прекратила преписката с мотив, че побоят над младата жена е въпрос от частно-правен характер, а стрелбата в заведението е израз на удовлетворение от добре прекараната вечер.
Мария и семейството й завеждат дело от частен характер, стига се до спогодба, на базата на която Владимир Карастоянов плаща обезщетение. Владимир Карастоянов-Кавгата е известен зъболекар, но още по-известен е като почитател на женската красота. Директни покани с нецензурни обръщения към дамите, хващащи око и независимо от възрастта им, са запазената му марка. Историите за похватите във флирта и интимните умения на Кавгата, почти винаги с източник собствената му уста, са пикантната част от градските легенди в Дупница.
Заведението „Галерията”, пред което се разиграва побоя над Мария Григорова, преди години се свързваше в имената на бащата и синовете, а слуховете за случващото се вътре се разгръщат от пиянски вечери до развихрени оргии. Всичко това е част от легендата, която макар и да съдържа съмнения за участия на непълнолетни в забавленията, никога не е придобила статус на факт, поради липсата на жалби и проверки.
Д-р Николай Карастоянов е известен анестезиолог, също със слабост към забавленията и герой в историите, свързани с баща му.
Най-малкият Иван освен с буйния си нрав преди време доби популярност като „медицинско чудо”. След инцидент в семейната къща, при който той чупи стъклена врата с тялото си. Животът му бе спасен с няколко операции въпреки че стъклата го нарязват жестоко.
ЕТО, ТОВА СА ХОРАТА, КОИТО ИМАТ "ДОБРОДЕТЕЛИ" И КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОБГРИЖВАНИ В ЗАТВОРА!!!