В подкрепа на правителството на Бойко Борисов


Гост

/ #1387 Re:

2013-07-19 18:41

#1386: -

Върховният административен съд отмени репресивната мярка наложена от правителството на Бойко Борисов, с която Съюзът за стопанска инициатива беше отстранен от Националния съвет за тристранно сътрудничество. Независимата съдебна власт отхвърли с решението си поръчковия опит да бъде заглушен гласа на малкия и среден бизнес. Правителството на Бойко Борисов не само ликвидира 150 хиляди фирми, но отне и правото на малкия и среден бизнес в България да бъде представен. Съюзът за стопанска инициатива представлява няколко хиляди фирми и предприятия от 46 бранша с над 150 хиляди работни места.
Съюзът за стопанска инициатива си поставя за цел да предприеме всички необходими правни и фактически действия за създаване на условия за възстановяване на малкия и среден бизнес в България.
Съюзът за стопанска инициатива ще предложи на Министерски съвет спешно да се създаде Кризисен съвет за малкия и среден бизнес, който да работи за решаване на икономическите проблеми на българските граждани, който са от съдбовно значение за тях и особено за младите хора в България./КРОСС.това е престъпление срещу икономиката на държавата и Борисов трябва да бъде привлечен под отговорност.кой му даде право да променя правилата на бизнеса след като няма понятие нито от стопанска инициатива нито от бизнес. даже и най незапознатите знаят че икономиката на една държава се крепи върху малкия и среден бизнес а не от концерните и едрия бизнес.само че това Борисов не можеше да го знае не го пише в книгата за Винету.