Петиция за разрешаване ваксината на Коули в България
Свържете се с автора на петицията
Re:
#25: - Почти същия е казуса и с Антималигноцит..години борба, но сега има малка светлина в тунела. Смятаме, че Премиера ще направи необходимото, нужни са зак. промени.
Re: Re:
Ако се направят зак. промени, ще се даде шанс като с ваксината, така и с Антималигноцит
Срамувам се, че трябва да подпиша подобна петиция - заради мен и всички останали, които допускаме да ни управляват бездарни, безмозъчни, безсърдечни, безхаберни, безотговорни, безсрамни и безнаказани хуманоиди!
Но защо трябваше да ходя до там, това е път,престои, комуникиране на чужд език, ангажиране на др.членове на семейството ми, неудобство за всички, да не говоря за разходите! А е толкова лесно! Някои чиновник да се размърда, някой държавник да подходи отговорно. Ние не сме излишни хора!
Re:
Знаете ли, познавам проблема, същият е и с Антималигноцит. Трябват законодателни промени, за да ДАДЕМ ПРАВО НА ВТОРИ ШАНС на тези на които мед. казва "БЯХМЕ ДО ТУК"..не бива да ги изпращат в къщи в очакване на края си, а да имат шанс, както с Антималигноцит, така и с ваксината. Желая ви от сърце УСПЕХ! И на всички болни, БОГ ДА Е С ТЯХ- С НАС, защото никой не знае...
Г-н Министър на здравеопазването! Спите ли спокойно като знаете, че с вашето бездействие лишавате десетки онкоболни от правото на живот?
vesela
Hora neka nai-nakraq se zamislim kakvo stava okolo nas!V tova zabarzano ejednevie zabravq me nai vajnoto,a imeno zdraveto!!!4rez tazi peticiq mojem da pomognem na mnogo hora da se izlekuvat!Samo se zamislete kolko e trudno da 4ue6 tazi diagnoza-imate rak!!!I dosta po-kasno da razberete,4e imate nqkakav 6ans za jivot blagodarenie na vaksinata-kouli,a tq da ne e dostapna za6toto e evtina i moje da pomogne pove4e ot kolkoto tezi himii i la4e terapiiza koito ejednevno se davat kupi6ta pari!!!NEKA POMOGNEM SAMI NA SEBE SI!!!MOLQ VI PODPI6ETE TAZI PETICIQ!!!!Vsi4ki se bori za po-dobar jivot!
| This discussion has been closed. |
Тема
Моля, от когото зависи, да се постави за миг на мястото на нас и тогава да отсъди по съвест, имаме ли право да живеем. Ако тази ваксина ще даде шанс на болните, моля легализирайте я! Разчитам на вашата човечност.