В подкрепа на правителството на Бойко Борисов
Свържете се с автора на петицията
This comment has been removed by the person who wrote it.
но е нужна пълна мобилизация по великден на изборите эа да ги разкараме веднъж за винаги тези продажници!!!
Успяха да свалят единственият човек който в последните 25 години се опита да направи нещо и наистина успяваше .... Нима е възможно държава грабена десетилетия да се оправи за 4 години невъзможно е ... НЕКА ПОДКРЕПИМ Г-н Борисов и му дадем шанс да оправи нашата мила България .... На кого е нужно БЪЛГАРИ да се управляват от РУСОФИЛИ ТУРЦИ и всякакви други партии покровителствени от чужди правителства.....
Re:
Свещите съм ги приготвил , зле съм много имам сметки за 1000 лева вече , но съм за Бойко ако той въведе обществения надзор и участието на народа в оправлението на всички контролни органи и съдебната власт !
Сигурен съм че ще изгрее слънцето някой ден и за мен а до тогава нека с да се равиваме многостранно и в правилния път ;)
Подкрепих петицията, макар никак да не съм фен на Б.Б.Б.
Трябва да има правителство в рамките на това Народно събрание, което да довърши мандата и да свърши спешната работа (закона за енергетиката!), без да си прави сметки за рейтинги за изборите. От ГЕРБ не се иска да участва, само да го подкрепи с мнозинството си от гласове. А ако Б.Б.Б. им нареди друго, този път да си размърдат собствените мозъци и да му бият шута (на него и на милиционера Цветанов).
Re:
Ти може и да си нищо, но аз смятам, че не завися от Бойко и ГЕРБ за да бъда нещо! И Бойко и всички останали партии вън от политиката! Исландия трябва да ни бъде пример а не някаква мутра!
| This discussion has been closed. |