В подкрепа на правителството на Бойко Борисов
Свържете се с автора на петицията
Re: Re:
ха ха хаа виж ти електората на Бойко се стопил до 21.646 души.с тях ГЕРБ и парламента няма да види.:)))))
Re: Re: Re:
"аз плащам,аз строя аз,аз".държавата това съм аз.плаща той плаща ама с чии пари- с нашите не с тези от банковата му сметка.така плаща че фирмата строител на магистрала тракия още и лев не е видяла.и те ще му спретнат един протест с багери и строителни машини че свят ще му се завие.
Re:
хвалете си Бойко колкото искате това е ваше право но моля ви не ни го натрапвайте на нас инакомислещите.през управлението на никое друго правителство не са се самозапалвали хора ,а досега са вече трима.във всеки град ли трябва да горят живи факли за да се разбере че площадната демокрация не желае България да бъде управлявана от политици които вече са се провалили в опитите се да управляват.искаме в управлението на държавата да влезат нови личности които да работят за държавата и интересите на обществото а не за собственото си благополучие.населението тъне в мизерия и нищета а министрите си раздават 5.5 милиона бонуси и купуват нови коли за 8 милиона.назначават любовниците си с 8000лв заплати и без никакви дипломи.как така Бундестага в Германия имат само една кола 10 годишно ауди,а в "богата" България всички депутати и министри се разкарват с коли S класа.на този пир по време на криза трябва да се сложи край веднъж и завинаги.
http://www.focus-radio.net/?action=news&id=646537
Re:
фискалния резерв оставен от Станишев вече го няма.когато фактите говорят и премиера в оставка Борисов трябва да замълчи.
Бойко е единствения шанс на Бълагия да продължи пътя си към Европа. Защо не се оценява направеното от него?
Re:
ще се намерят и по свестни от ГЕРБ в България има доста знаещи и можещи хора на които може да се гласува доверие и ние ще ги открием.стига стари муцуни в политиката.вече има и нови партии ще видим какво ще предложат те.в живота несменяеми хора и партии няма.
управлението на държавата не е втори тотошанс.провалил си се веднъж напускаш политиката и те замества друг.това се отнася за всички управлявали досега.не помня до сега народа да е давал на някого втори мандат и сега няма да стане.
„Българските управляващи разбират само срама, но не и вината, каза миналото лято Бриджет Чернота, бивш докладчик за България в ЕК и добави, че да се строят пътища е лесно, съвсем различно е да се изгради честно, усърдно, работещо и надеждно общество.“
Re:
глас народен глас божи.:))))) това между другото.още ли не сте разбрали какво иска площадната демокрация-смяна на целия модел на управление на държавата граждански контрол върху всички структури на управление чрез граждански надпартиини организации,участие и на граждани а не само на партиини структури в работата на парламента и министерския съвет.не желаем повече да бъдем премиерска република в каквато ни превърна премиера в оставка Борисов.искаме парламентаризъм а не авторитарно премиерско управление.народът е този който плаща заплатите на управляващите и трябва да знае защо им плаща.да се знае че професия депутат или министър повече няма да има.не си оправдал доверието което ти е гласувал народа заминаваш си и те замества друг които може.
Re:
А знаеш ли,че си кретен?!Благодарение на индианци като теб с които е пълно ще има още много да изискваме без резултат.
Re:
Наистина сме гамени,но такива като теб рядко биват.Ти си по-скоро от рода на безмозъчните промивки наречени заслужено олигофрени.
Re:
за какво Бойко Борисов да продължи да бъде премиер?!-за да изпразни до край фискалния резерв,сребърния фонд и здравната каса.той и неговия кабинет имат богат опит в тази дейност.
| This discussion has been closed. |
Re:
#1100: а -
подписали сте се 21.625 а на улицата са повече от 100.000 и стават още повече с всеки изминал ден.та да питам само те ли са народа или вие.чак ставате смешни.