Спрете гейпарада в София
Свържете се с автора на петицията
Подписах тази петиция , защото смятам, че един такъв парад подстрекава едно такова поведение у хората и то най вече у младите, който са бъдещето на наща държава!!!
Защото съм за равни права на хората, а тези паради погазват правата и ценностите на останалото население и както справедливо подчертава писмото "е ярък пример за обратна дискриминация".
БЪЛГАРИ, ВИЕ ХРИСТЯНИ ЛИ СТЕ ?
Re:
......ние нормалните не си развява ме оная работа публично ...... въпреки, че сме по-горди и от вас, че сме нормални!!!
Това ли е "интелигенцията", подписала петицията? Издателите на Пеевските медии??? Дори да бях съгласен с малоумния текст в нея, пак нямаше да подкрепя нещо, подписано от тези престъпници и национални предатели.
в една малка България,която е натъпкана с "бежанци",цигани и разни тикви и бостанджии-са погазени християнските ценности!!!!..ние вече няма да се променим ,но поне децата ни трябва да знаят че има законност!!!!не трябва да им натрапваме чужди идеи и състояния!!!..нека sa си гейове и лесбийки,транс и бисексуални -ама на черешова задушница -да имсе ветреят задниците !!!!!...ЗАБРАНА -ПЪЛНА!!!!..АКО ИСКАТ ГЕЙ ПАРАД ДА ОДАТ ДА КОПАТ ПО НИВИТЕ -ХЕМ ПОЛЗА ,ХЕМ ПАРАД!!
| This discussion has been closed. |