Спрете гейпарада в София
Свържете се с автора на петицията
Нека правят, каквото искат, но насаме, ние, хетеросексуалните, правим ли хетеросексуални паради?
Какво е това парадиране?
Аз не съм против сексуалността на тези хора. Но съм против най-демостративно да ми излизат по улиците в определен ден и да ми се целуват и т.н. Нали искаме децата ни да се научат на морал? Какво му е моралното на това? Ще ги видят и ще питат за какво иде реч, какво да обясняваш на едно дете. Да си се боцкат там и стига са занимавали обществото с педеращини. Хората къде къде по-големи проблеми имат, сега и това измислиха......
против съм за тази показност.кой какъв то си е,такъв да си е.Но стига показност,искане на независимост,искане на права.....................А къде са им отговорностите на това общество?
Защото не желая да бъда манипулиран!
Манипулацията с насаждането на хомосексуализма като норма вече е в четвърти и пети етап от движението на прозореца на Овертон*, спрете узаконяването на извращенията!
*Прозореца на Овертон- http://glasove.com/categories/komentari/news/prozorecyt-na-overton
Подписах не срещу конкретните хора и техните лични пристрастия, а срещу показността, ненужното налагане на един неестествен начин на общуване и поведение.
Tova e protiv Boga Isusa hrista
Нека не ги убиват, както направи стрелецът в Орландо, но не желая да ги гледам по площадите как се мляскат и опипват.
Ние, номалните хора, не се целуваме по улиците с партньорите, най- много да се хванем за ръка с мъжа ми (разбира се има млади, които го правят, но те са симпатични със силните си чувства).
Освен това откъде-накъде ще искат да сключват бтакове и да осиновяват деца?! Това е не само против Бога но и против природата. Дано в България никога не ги разрешат!
Не ми харесва вечното им хленчене , че са онеправдани. Ако, си стоят мирно и тихо и не си показват публично извратените сексуални желания, никой няма да е против тях. Всички знаем, какво представлява тяхното дефилиране по улиците. Отвратително и грозно. И нека не отхвърляме истината, че ни манипулират и ни заставят да приемаме извращенията им за нещо нормално. Както е тръгнало в скоро време , ние нормалните ще бъдем записани в "Червената книга", като изчезващ вид.
| This discussion has been closed. |