Спрете гейпарада в София
Свържете се с автора на петицията
Защо,не ми пречат, но да не се афишират и да не натрапват на обществото техните извратени наклонности още повече и на Задушница мислите ле ,че е случайно.Така ако не се вразумят ги чака Ада.
Аз съм християнин както основателите на България и съм против гейпарада в София, понеже геовете са против духовните ценности. Педарастите искат да деградират нашата нация в всяка една сфера. Геовете са психически обладани хора, които са и педофили! Кой нормален човек ще бъде съгласен, че тези мутанти трябва да имат равни права с всички!? Ние имаме отчаяно духовна нужда Бог да издигне хора като Васил Левски, Кирил и Методи. Трябва да се покае България и да се върне при Исус Христос. Амин!
Децата стоят над всичко!
Отвращава ме налагането на секс-апелите като търговска марка!
Прекрасно смели сте! Браво българи! Вие сте най-добрите и най-най,... ама само на приказки и на две водки. Аре тая прекрасна злоба да я насочите към нещо смислено, а? Утре ще направят билетчетат 5 лева и вие ще си останете с коментарите у форумите и фейсбука, утре ще ви сервират лайна у лафката и ще храчите по съседа си, че е боклук, но никога нема да съберете сили да осъзнаете проблема камо ли да понечите да се преборите с него. Горете мравки с лупата - полза няма.
ВИЕ СТЕ ЗА МЕНЕ ДРУГАР! АЗ СЪМ ЧЛЕН НА НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНАТА ПАРТИЯ!!!
Всяка публична демонстрация на поведение провокиращо пошлост (или неприемливо поведение за други хора) за мен е вид насилие над личността. Над онези личности, на които не им се нрави това. Да не говорим че обществото не се състои само от индивиди с алтернативна сексуалност. Не мислите ли че толерантността трябва да е двупосочна? Не знам дали би ви харесало например да ви навират фекалии в устата или в очите, при положение че това за вас е табу. Та същото е и с т.нар. гей паради, чалга и всякакви подобни публични изяви на ИНДИВИДУАЛНИ предпочитания или предпочитания на определена обществена група. Да, уважавам свободата на избор на сексуална ориентация и ревностно подкрепям това изконно човешко право. Но не и публичната му демонстрация. Независимо какво символизира тя. Според мен законите на обществото ни дават напълно достатъчно права и свободи на алтернативно-сексуалните личности. Това че не са приети на 100% от цялото общество не би трябвало да бъде повод да му се доказват. Хеле с натрапчива демостративност. Бъди си хомо, бъди си хетеро, бъди си транс...кой ти пречи?
Бог да пази нормалните хора по света и у нас!
Подписвам се под петицията защото съм НОРМАЛЕН ЧОВЕК и по този начин даваме последен шанс на органите на реда и правителството да спрат тази содомиям в противен случай с чиста съвест ще участвам във всички акций и с всички сили и средства за изкореняване и физическо ликвидиране на тази СМРАД !!!
Никой не забранява,това да са хомосексуалисти,но парадирането с това превръща нас,нормалните, в хомофоби?!
| This discussion has been closed. |